Karacabey'de Öğrencilere Salçalı Ekmek - Son Dakika
Güncel

Karacabey'de Öğrencilere Salçalı Ekmek

Karacabey\'de Öğrencilere Salçalı Ekmek

Türkiye'nin en önemli domates ve salça üretim merkezi olan Bursa'nın Karacabey ilçesinde belediye, öğrencilere tereyağlı ve salçalı ekmek ile ayran dağıttı.

13.11.2015 11:56  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en önemli domates ve salça üretim merkezi olan Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde belediye tarafından büyüme çağındaki öğrencilere tereyağlı ve salçalı ekmek ile ayran dağıtıldı.

Karacabey Belediyesi, özellikle öğrencilerin gelişimine örnek olması amacıyla Atatürk İlköğretim Okulu'nda kurduğu stant ile öğrencilere salçalı-tereyağlı ekmek ile ayran dağıttı. Öğrencilerin öğle arasında yoğun ilgi gösterdiği standı velilerde olumlu buldu.

Etkinliğe katılan Karacabey Belediye Başkanı AK Partili Ali Özkan, öğrencilere salçalı ekmek verdi. Etkinliği iki nedenden dolayı düzenlediklerini belirten Özkan, "Bir tanesi, salçalık domates, güzel ilçemiz Karacabey'in en önemli üretim kaynaklarından bir tanesi. İkinci sebebi de, sağlıklı nesiller yetiştirmemiz için, siz çocukların sağlıklı bir şekilde beslenmesi gerekiyor. Dolayısıyla, fastfood türü yiyeceklerden, gazlı içeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Biz de sizler gibi çocukluğumuzda böyle annelerimizin bize verdiği salçalı ekmekleri afiyetle yerdik. Dolayısıyla hem bir nostaljiyi gerçekleştirmek hem de sizin sağlıklı ürünleri tüketmenize vurgu yapabilmek amacıyla bu etkinliği yaptık" dedi. - Karacabeybursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karacabey'de Öğrencilere Salçalı Ekmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement