Karaaslan: "Tutamayacağımız Sözler Vermiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Karaaslan: "Tutamayacağımız Sözler Vermiyoruz"

Karaaslan: "Tutamayacağımız Sözler Vermiyoruz"

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti’nin boş vaatlerde bulunmadığını belirterek, "Biz tutamayacağımız sözler, kaynağı belli olmayan yatırımların vaatlerini vermiyoruz" dedi.

21.05.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin boş vaatlerde bulunmadığını belirterek, "Biz tutamayacağımız sözler, kaynağı belli olmayan yatırımların vaatlerini vermiyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan seçim çalışmasını Bafra ilçesinde sürdürdü. Karaaslan'a Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Birol Şen, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve partililer eşlik etti.

Çiğdem Karaaslan ilk olarak Gökçeağaç Mahallesi Karadede Panayır alanında Gökçeağaç Derneği (GÖKDER) ve Kelikler İlk-Ortaokulu işbirliği ile düzenlenen geleneksel 3. Hıdırellez Uçurtma Şenliği'ne katıldı. Şenlikte öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şenlikte öğrencilerin yarışmalarını izleyen Karaaslan, oğlu Yiğit ile birlikte uçurtma uçurdu.

Şenliğin ardından Bafra'da tekstil fabrikalarını gezen Karaaslan, işçilerle bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından önemini anlatan Karaaslan, işçilerden destek istedi. Karaaslan daha sonra ilçe merkezinde bulunan iki özel eğitim okulunun ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Karaaslan, verilen eğitimler hakkında bilgi aldı. Karaaslan'a öğrencilerin yaptığı çalışmalar hediye edildi. Karaaslan ardından Yardım Sevenler Derneği Bafra Şubesi'ni ve Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernekte Başkan Mümine Ersin ile bir süre görüşen Karaaslan, şehitlerin ve gazilerin resimlerinin asılı bulunduğu Onur Köşesi'ni inceledi. Karaaslan burada şehitler için dua etti. Karaaslan Bafra ilçe merkezindeki seçim çalışmasını bir süre önce hizmete giren Çelikpark AVM'de mağazaları gezerek tamamladı.

"ATIP TUTMUYORUZ"

Karaaslan akşam saatlerinde ise mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Taşköprü, Sarıköy, Kahramanlar ve Bakırpınar Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Karaaslan, büyük ilgi gördü. Karaaslan mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarlarında büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirtti. Karaaslan, "Türkiye'de AK Parti iktidarları öncesinde yaşlılar, engelliler, yoksullar, şehit ve gazi yakınları gibi dezavantajlı kesimlerin adı yoktu. Biz dezavantajlılar için önemli adımlar attık. 2005 yılında çıkardığımız Engelller Yasası ile bazı adımlar atılmaya başlandı. Engelli ailesine, yaşlısına bakan aileye maaş bağlandı. Engelli çocukların özel eğitim almalarını sağladık. Biz insana insan olduğu için değer veriyoruz. Atıp tutmuyoruz. Biz tutamayacağımız sözler, kaynağı belli olmayan yatırımların vaatlerini vermiyoruz. Hesabını kitabını yapıp, en sonunda müjdesini verip hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Karaaslan gün boyunca yaptığı seçim çalışmasında Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ve gazete manşetlerinden oluşan 'Eski Türkiye' adlı gazeteyi dağıttı ve anlattı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaaslan: 'Tutamayacağımız Sözler Vermiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement