Kara Para Aşk İlk Tanıtım Yayınlandı! - Son Dakika
Güncel

Kara Para Aşk İlk Tanıtım Yayınlandı!

Kara Para Aşk İlk Tanıtım Yayınlandı!

Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk'ın ikinci sezonuna ait ilk tanıtımı yayınlandı.

25.08.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özdemir Erdoğan'ın seslendirdiği "Hayat seni sevince güzel" şarkısıyla ekrana gelen tanıtımda; Ömer'in, Elif'e yaptığı sürpriz evlilik teklifi heyecanı doruğa taşıdı.

Yeni sezona sürprizlerle merhaba diyecek olan dizinin oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek geçtiğimiz günlerde çekimler için yeniden bir araya geldi. İstanbul Şehir Hatları vapurunda gerçekleşen keyifli çekimlerden ilk kareler basına yansıdı.

SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kara Para Aşk'ın sezon final bölümünde; Ömer'in nişanlısı Sibel'i ve Elif'in babası Ahmet Denizer'i öldüren ve elmasları çalan kişinin, babacan tavırlarıyla izleyenlerin gönlünü fetheden Ömer'in ağabeyi Hüseyin'in çıkması izleyenleri ters köşeye yatırmıştı. Sezon final bölümünün izleyenleri şoke eden diğer gelişmesi de Elif'in, Ömer'e kara para akladığını itiraf etmesi olmuştu. Elif'in itiraf ettiği gerçeklere komiser Ömer'in ne cevap vereceği merakla beklenirken ikinci sezon genel tanıtımıyla ortaya çıkan evlilik teklifi dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Elif'in babasını, Ömer'in ise nişanlısını kaybettiği cinayetle yolları kesişen ve büyük bir aşkla birbirlerine bağlanan ikilinin sürprizlerle dolu serüveni Eylül'de izleyenlerle buluşacak.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, senaryo yazarlığını Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı Kara Para Aşk yeni bölümleriyle çok yakında atv'de…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kara Para Aşk İlk Tanıtım Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement