Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar'dan Siirt'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar'dan Siirt'e Ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar\'dan Siirt\'e Ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, 3. Komando Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek, askeri personel ve geçici köy korucularının bayramını kutladı.

16.07.2015 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, 3. Komando Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ederek, askeri personel ve geçici köy korucularının bayramını kutladı.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile birlikte 3. Komando Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti. Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl Jandarma Komutanı Albay Şenol Yeloğlu tarafından karşılanan Orgeneral Akar, Tugay Komutanlığı tören alanında Mehmetçik'le tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı. Daha sonra il, ilçe ve köylerde görev yapan köy korucularıyla bir araya gelen Orgeneral Akar, köy korucularının bayramını kutlayıp sorunlarını dinledi. Orgeneral Akar, köy korucularının taleplerini yetkililere not aldırdı.

Köy korucularının terörle mücadelede fedakarca ve kahramanca güvenlik kuvvetleriyle birlikte mücadele ettiğini aktaran Orgeneral Akar, köy korucuların ekonomik, sosyal ve her türlü özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Orgeneral Akar, beraberindeki heyetle birlikte daha sonra Siirt'ten ayrıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar'dan Siirt'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement