Kara Kış Afyonkarahisar'a Nisan'da Geri Geldi - Son Dakika
Güncel

Kara Kış Afyonkarahisar'a Nisan'da Geri Geldi

Kara Kış Afyonkarahisar\'a Nisan\'da Geri Geldi

Afyonkarahisar’da dün gece başlayan şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar kalınlığının yaklaşık 20 santimetreye ulaştığı kentte bahara aldanıp çiçek açan ağaçlar ise adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.

09.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da dün gece başlayan şiddetli kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar kalınlığının yaklaşık 20 santimetreye ulaştığı kentte bahara aldanıp çiçek açan ağaçlar ise adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Meteorolojinin dün kar uyarısı yaptığı kent, gece geç saatlerden itibaren yoğun kar yağışının etkisine girdi. Şehir bağlantı yollarında yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı ulaşımda aksamalar meydana gelirken Afyonkarahisar- Antalya karayolu sabah saatlerine kadar kar yağışından dolayı tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Sabaha kadar devam eden kar yapışının ardından kentte kar kalınlığı yer yer yaklaşık 20 santimetreyi buldu. Yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçlar kar örtüsü altında kartpostallık görüntüler oluşturdu. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilerde kar yağışının yarın öğlen saatlerine kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği belirtildi.

Kar yağışından dolayı kentte okullar tatil edilmezken, öğrencilerin sabah okullarına giderken güçlük çektikleri bir çok okul servisinin ara sokaklarda kaldığı gözlendi. Kentte kar yağışından dolayı şehir bağlantı yollarından son alınan bilgilerde her hangi bir aksaklığın olmadığı ve yolların açık olduğu gözlendi. Vatandaşlar Nisan ayından karşılaştıkları kar manzarası karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları ise meteorolojinin uyarılarını dikkate aldıklarını belirttiler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kara Kış Afyonkarahisar'a Nisan'da Geri Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement