Kapıda Dolandıran Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kapıda Dolandıran Şüpheli Tutuklandı

Kapıda Dolandıran Şüpheli Tutuklandı

Adana'da 75 yaşındaki Ayşe Balcı'nın 'kefen param' dediği 500 dolar, 5 çeyrek altın ile 800 lirasını dolandıran 20 yaşındaki Muhammet Ali Karataş, evinde uyurken yakalandı.

23.07.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 75 yaşındaki Ayşe Balcı'nın 'kefen param' dediği 500 dolar, 5 çeyrek altın ile 800 lirasını dolandıran 20 yaşındaki Muhammet Ali Karataş, evinde uyurken yakalandı. Ayşe Balcı'nın kapısına gelip eliyle altın ve parasını teslim ettiğini söylediği Karataş, suçlamayı kabul etmemesine karşın tutuklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Akıncılar Mahallesi'nde engelli oğlu 40 yaşındaki Cemalettin Balcı ile birlikte yaşayan Ayşe Balcı, kendisini telefonla arayıp polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılara inanınca, evine gönderilen şüpheliye babasından kalan 5 çeyrek altın, 'kefen param' dediği 500 dolar ile 800 lirasını kendi elleriyle teslim etti.

Bir süre sonra ziyarete gelen oğluna durumu anlatıp, dolandırıldığını anlayan Ayşe Balcı, polise telefon açarak yardım istedi. Dolandırıcılardan şikayetçi olan Ayşe Balcı, eliyle parayı teslim ettiği zanlının eşkalini tarif etti. Eşkal bilgilerini toplayan polis, dolandırıcının daha önce aynı suçtan bir çok kez gözaltına aldıkları Muhammet Ali Karataş'a benzediğini belirledi. Muhammet Ali Karataş'ın evine baskın düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı uyurken yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Muhammet Ali Karataş, Ayşe Balcı tarafından teşhis edildi. Zanlıyı görür görmez tanıdığını söyleyen Balcı, "Üzerinde kot şort vardı. Nerede görsem tanırım, kapıya kadar geldi, parayı ellerimle verdim. O benim kefen paramı aldı" dedi.

Emniyetteki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen Muhammet Ali Karataş'ın evinde arama yapan ekipler, parayı bulamadı. Muhammet Ali Karataş, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapıda Dolandıran Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement