Kapaklı-Saray Yolu Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kapaklı-Saray Yolu Asfaltlanıyor

Kapaklı-Saray Yolu Asfaltlanıyor

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı-Saray yolunda, duble yol yapım çalışmaları devam ediyor.

18.08.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı- Saray yolunda, duble yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Duble yolda bir yandan mevcut kamulaştırma sorunları çözülmeye çalışılırken, bir yandan da karayolları tarafından altyapısı tamamlanan kısımlar asfaltlanıyor. Kapaklı-Saray duble yolunun, 2014 sonuna kadar tamamen bitirilmesi ve yolun trafiğe açılması için gerek müteahhit firma gerekse Devlet Karayolları yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Birçok kez TBMM gündemine de konu olan yolun Kapaklı-Yeniköy güzergahı kısmında yalnızca 100 metrelik bir mesafenin hala kamulaştırılamadığını kaydeden yetkililer, "Şuanda Kapaklı-Yeniköy arasındaki yolda bir yandan altyapı çalışmaları devam ederken, bir yandan da altyapısı tamamlanan yolların asfaltlanmasına başlanıldı. Mevcut güzergahtaki kamulaştırma sorununun çözülmesi halinde duble yolun Kapaklı-Yeniköy kısmı çok yakında tamamlanarak trafiğe açılacaktır" açıklamalarında bulundu.

Yolun altyapı çalışmalarının tamamlandığı kısımlarının asfalt astarının atıldığını kaydeden yetkililer, "Zemini korumak amacıyla sati kaplama yapıyoruz. Bu çalışmaların ardından 20-23 santimetre kalınlığında sıcak asfalt kaplama işlemine başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yetkililer, sorunların çözüme kavuşması halinde Kapaklı-Saray duble yolunun en kısa zamanda tamamlanarak trafiğe açılabileceğini ifade etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı-Saray Yolu Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement