Kantara Girmemek İçin Plakasına Çamur Sıvayan Araç 'Bomba Yüklü' Şüphesiyle Durduruldu - Son Dakika
Güncel

Kantara Girmemek İçin Plakasına Çamur Sıvayan Araç 'Bomba Yüklü' Şüphesiyle Durduruldu

Kantara Girmemek İçin Plakasına Çamur Sıvayan Araç \'Bomba Yüklü\' Şüphesiyle Durduruldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde aracına normalden fazla kavun yükleyen Selami Ş. (49), yol üzerinde bulunan Ulaştırma Bakanlığı bünyesindeki kantarlara girmemek için aracının plakasını çamur ile sıvayınca polisi alarma geçirdi.

25.07.2015 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde aracına normalden fazla kavun yükleyen Selami Ş. (49), yol üzerinde bulunan Ulaştırma Bakanlığı bünyesindeki kantarlara girmemek için aracının plakasını çamur ile sıvayınca polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri tarafından durdurulup aranan araçta kavun çıkarken, sürücüye bin 232 lira para cezası uygulandı.

İnegöl ilçesinde olası terör olaylarına karşı önlem alan polis, '155 Polis İmdat' hattına yapılan, 'Bursa'dan İnegöl yönüne giden aracın plakası çamurla kapalı. Bomba yüklü olabilir' ihbarı üzerine harekete geçti. Bursa-Ankara karayolunda önlem alan polisler, plakası çamur ile kapatılan aracı ilçe girişinde durdurdu. Çevrede çok sayıda resmi ve sivil ekiplerle önlem alan polis ekipleri, içerisinde eşi ve kızı bulunan sürücü Selami Ş.'yi araçtan indirdi. Panelvan tipi araçta yapılan aramada yaklaşık 300 kilogram kavun bulundu. Polise önce aracın plakasını mola verdikleri sırada 4 yaşındaki kızı Z.Ş.'nin çamur ile kapattığını söyleyen Selami Ş. daha sonra gerçeği itiraf etti. Kantara girmemek için plakayı kapattığını söyleyen Selami Ş., "Ben sebze ve meyve ticareti yapıyorum. Normalden çok fazla kavun yüklediğim ve aracım ticari olduğu için İnegöl ilçesinde kantara girmemem gerekiyordu. Kantara girmeyip, kameralar tarafından görüntülenmemek için plakayı çamurla kapattım, fakat yakalandım" dedi.

Yapılan kimlik soruşturmasında eşi ile birlikte herhangi bir suç kaydının olmadığı tespit edilen Selami Ş.,'ye bin 144 TL'si, plakasını gizleyip kantara girmekten kaçtığı için olmak üzere toplam bin 232 TL para cezası uygulandı. Daha sonra Selami Ş.'nin Ankara'ya gitmesine izin verildi. - İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kantara Girmemek İçin Plakasına Çamur Sıvayan Araç 'Bomba Yüklü' Şüphesiyle Durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement