Kanserli Çocuklar İçin Konser Verildi - Son Dakika
Yerel

Kanserli Çocuklar İçin Konser Verildi

Kanserli Çocuklar İçin Konser Verildi

Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Adapazarı Rotaract Kulübü’nün ortaklaşa hazırladığı “ Bir Destek Bin Hayat “ kampanyası adı altında kanserli çocuklar yararına konser düzenlendi.

15.04.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Adapazarı Rotaract Kulübü'nün ortaklaşa hazırladığı " Bir Destek Bin Hayat " kampanyası adı altında kanserli çocuklar yararına konser düzenlendi.

Serdivan Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşen konser çok sayıda kişi katıldı. Saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın ardından açılış konuşmalarına geçildi. Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu Başkanı Hüseyin Tutgun yaptığı konuşmada, "Bir çok anlamlı işlere imza atan Sakarya Üniversitesi Kızılay topluluğu olarak 'Bir destek Bin hayat' projesi ile sizlerle birlikteyiz. Bir çocuğun mutluluğuna sebep olmak, onu hayata bağlamak, onun gülmesine, yaşama sevincine ortak olduğumuz için mutluyuz ve gururluyuz. Geçen sene kurulan kulübümüz bir senede bir çok başarılı işe imza atmış ve 2013 senesinde ülkede üniversiteler arasında kan bağısında 4800 ünite kan toplayarak Sakarya Üniversitesi birinci olmuştur. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından müzikalde görevli olan kişilere plaket verme törenine geçildi. Tören sonrası kanserli çocuklar için konser başladı. İki saat süren konser hoş müziklerin ardından son buldu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanserli Çocuklar İçin Konser Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement