Kanka' Cnr Kitap Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Kanka' Cnr Kitap Fuarı'nda

Güngören Belediyesi’nin önemli sosyal sorumluluk projesi KANKA (Kan Kardeşliği Kulübü), CNR Kitap Fuarı’nda yeni KANKA’larla buluştu.

09.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi'nin önemli sosyal sorumluluk projesi KANKA (Kan Kardeşliği Kulübü), CNR Kitap Fuarı'nda yeni KANKA'larla buluştu.

Ülkemizde acil kan ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmak ve kan verme bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla "Yaşamak ve Yaşatmak için" sloganıyla yola çıkan KANKA, kurulduğu 2006 yılından bugüne yüzlerce kişiye can, onlarca bebeğin annesine hayat oldu. 36 binin üzerinde üyeye ulaşan KANKA, Kızılay'dan sonra en büyük kan kuruluşu olarak da önemli bir boşluğu doldururken, sadece Güngören'de değil İstanbul'da da kan ihtiyacını karşılıyor.

KANKA, yeni gönüller kazanmak, kan bağışının önemine dikkat çekmek, konuyla alakalı farkındalık oluşturmak ve düzenli kan verilmesi konusunda insanları bilinçlendirme çalışmaları kapsamında CNR Kitap Fuarında yerini aldı. Stantta "Kan Verme Bilinci" hakkında bilgiler veren yetkiler, ziyaretçilere KANKA projesini anlattı.

"Çanakkale Savaşı'nın 100. Yılı" temasıyla bu yıl ikincisi düzenlenen CNR Kitap Fuarı'nda 27 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında kitapseverleri buluşturdu. KANKA'nın ünlü ziyaretçileri de vardı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Atv'nin sevilen Kertenkele dizisinin oyuncularından, Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Sera Tokdemir, Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Rahşan Ecevit ve Yavuz Bahadıroğlu gibi birçok ünlü Kan Kardeşliği projesi hakkında bilgi aldılar ve bu önemli sosyal projeyi desteklerini ilettiler.

FUARDA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Fuarın son gününün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne denk gelmesi sebebiyle, Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman adına yazar ve fuar ziyaretçilerine, belediyenin kendi yetiştirdikleri lale ve sümbüller hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanka' Cnr Kitap Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement