Kanalda Boğulan Çocuk Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kanalda Boğulan Çocuk Toprağa Verildi

Kanalda Boğulan Çocuk Toprağa Verildi

Antalya'da serinlemek için girdiği kanalda boğulan 10 yaşındaki Ferhat Naz, toprağa verildi.

23.05.2015 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da serinlemek için girdiği kanalda boğulan 10 yaşındaki Ferhat Naz, toprağa verildi. Aynı kanalda şimdiye kadar bir çok kişinin öldüğünü belirten yakınları, önlem alınmasını istedi.

Kepez İlçesi Baraj Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, 3 arkadaşıyla birlikte serinlemek için DSİ kanalına giren Ferhat Naz, yüzme bilmediği için aşırı su yuttu. Vatandaşlar tarafından kanaldan çıkartılarak tedavi için Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırılan Naz'ın kalbi durdu. Doktorların çabasıyla yeniden hayata döndürülen Ferhat Naz, yaşam savaşını kaybetti. Hastaneden anılan Ferhat Naz'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Varsak Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığına getirildi. Naz, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Medya kuruluşlarınca yayınlanan fotoğrafta kendi oğulları yerine İstanbul'da yaşayan bir ailenin aynı isimdeki oğullarının fotoğrafının kullanıldığını öğrenen aile, bundan dolayı da üzüntü duyduklarını bildirdi. Aynı kanalda şimdiye kadar bir çok kişinin yaşamını yitirdiği belirten ailesi, "Bu kanalın tellerle kapatılması istiyoruz. Aynı yerde şimdiye kadar birçok kişi yaşamanı yitirdi. Yalnızca uyarıcı levha ile iş olmaz. Daha fazla canlar gitmeden önlem alınmasını istiyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanalda Boğulan Çocuk Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement