Üniversite Öğrencisi Genç, 5 Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencisi Genç, 5 Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Üniversite Öğrencisi Genç, 5 Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Kanada'nın Alberta eyaletine bağlı Calgary kentinde bir üniversitesi öğrencisi, 5 arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

16.04.2014 19:34  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanada, üniversitesi öğrencisi, 5 arkadaşını bıçakla öldürdü.

EV PARTİSİNDE ÖLDÜRDÜ

Calgary polis şefi Rick Hanson, Calgary Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Matthew de Grood'un, dönemin son dersinin ardından düzenlenen ev partisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle Joshua Hunter, Kaitlin Perras, Jordan Segura, Lawrence Hong ve Zackariah Rathwell adlı öğrencileri bıçakla öldürdüğünü söyledi.

PSİKOLOJİK TESTLER UYGULANACAK

Hanson, olaydan sonra yakalanan zanlının, çıkarıldığı mahkemece beş kez 1. derece cinayet suçundan tutuklandığını aktardı. Zanlının 22 Nisan'da yeniden hakim karşısına çıkarılacağını belirten Hanson, bu tarihe kadar Matthew de Grood'un, akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin psikolojik testlere tabi tutulacağını kaydetti.

Olay sonrası büyük üzüntü yaşanan Calgary Üniversitesi'nde, ölen öğrenciler için taziye defteri ve anma köşesi açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencisi Genç, 5 Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yazik: Sebep o ya da bu uzuldugum tek nokta gencecik insanlarin olmesi bunun da nedeni sinirsiz ozgurluk denen alginin yaratmis oldugu psikoloji. cocuklarin sorunlariyla ilgilenmeyen aile ya da devlet kurumu gencleri genc nesli daha kotu duruma getiriyor yazik yazik yazik 19 1 Yanıtla
  • CAN YILMAZ: PARALEL YAPIYA MAL ETMESİNLER. BUNU DA PARALELCİLER YAPTIRMIŞTIR. ACEM UŞAKLARI ÖYLE DİYORSA ÖYLEDİR... 0 2 Yanıtla
  • yeter artık !!!!: gündem dışı T.C nın bize uyguladığı vergi sistemıne bian once dur demek lazım alllah var vergıi manyagı olduk dünyada birincilik bizde... bu gemi batcak birgun elbette uyanın yav uyanın nıiçin bu vergıyı oduyoruz hıç soranıımız olmuyor .... 1 0 Yanıtla
  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement