Kamil İçer Yuvadan Uçuyor - Son Dakika
Spor

Kamil İçer Yuvadan Uçuyor

Kamil İçer Yuvadan Uçuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un genç ve başarılı gözde futbolcularından Kamil İçer, sözleşmesi biteceğinden gelen teklifleri değerlendireceğini açıkladı.

20.04.2015 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un genç ve başarılı takımın gözde futbolcularından Kamil İçer, sözleşmesi biteceğinden gelen teklifleri değerlendireceğini açıkladı.

Geçen sezon 1 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan uzun saçları ve güçlü fiziğiyle tanınan oynadığı futboluyla dikkatleri üzerine toplayan Kamil İçer'in 31 Mayıs 2015 tarihinde sözleşmesi sona eriyor

Süper Lig ve PTT 1. Ligden Teklif Aldı

Yeşil – Kırmızılı kulübün 25 yaşındaki başarılı defans oyuncusu Kamil İçer, yaptığı açıklamada, "Kendimi bildiğimden beri futbol topunun peşindeyim. Hatayspor'da yetiştim kendimi orada buldum. Boluspor'da, Torbalıspor'da. Düzcespor'da ve Orhangazispor'da oynadım. Bir profesyonel futbolcu olarak, hocalarımın bana verdiği görevini en iyisini ve en güzelini yerine getirmeye büyük gayret gösteriyorum. Bunda da başarılı oluyorum. Profesyonel bir futbolcuyum yaşım genç, geçimimi de futboldan çıkarıyorum. Bana yapılan transfer tekliflerinin en iyisini kabul edeceğim. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 36 maç oynadım 3 gol attım. Benim işim gol atmak değil, gol atacak olanı engellemek ve önlemek. Bu görevimi de başarıyla yaptığıma eminim. Bu nedenle de her gittiğim takımda başarılı oluyorum. Süper lig ile PTT 1.liginden teklifler aldım. Dediğim gibi bana uygun olanını seçip futbol hayatımı sürdüreceğim. Diyarbakır'da bana gösterilen ilgi, sevgiye teşekkür ediyorum. Bana büyük destek oldular kulübüm ile birlikte. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespora'da yeni sezonda şimdiden başarı diliyorum. Diyarbakır'dan üzülerek ayrılacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kamil İçer Yuvadan Uçuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement