Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum - Son Dakika
Güncel

Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum

Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum

Bursa'da çıkan silahlı kavgada, oğlunu yaralayan kişiyi öldüren Rıdayettin Serbest, sorgulamada "Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorum." dedi.

14.07.2015 12:40  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da çıkan silahlı kavgada, oğlunu yaralayan 35 yaşındaki Tacettin Başoral'ı başına tabancayla ateş ederek öldüren 52 yaşındaki Rıdayettin Serbest, polisteki sorgulamasında, "Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorum Yapmışımdır. Doğrudur" dedi. Sorgulaması tamamlanan Rıdayettin Serbest bu sabah adliyeye çıkartıldı.

KONUŞMAK İÇİN GİDİLEN PARKTA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

İnegöl İlçesi'nde mobilya ticareti ile uğraşan Rıdayettin Serbest ve oğlu 32 yaşındaki Erkan Serbest, fabrikalarına yaptıracakları bina için iddiaya göre, Engin Hacılar ile 320 bin TL'ye anlaştı. Binanın belirtilen tarihte teslim etmemesine sinirlenen Rıdayettin Serbest ve oğlu cep telefonu konuştukları Engin Hacılar ile tartışıp Bursa'da yüz yüze konuşmak için dün merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Tophane Parkı'nda buluştular. Erkan Serbest buraya arkadaşları ile gelen Engin Hacılar ile önce tartıştı sonra kavga etti. Silahların çekildiği olayda Engin Hacılar'ın Adapazarı'nda yaşayan ve olayları uzaktan takip eden arkadaşı Tacettin Başoral silahı ile ateş ederek Erkan Serbest'i göğsünden yaraladı. Bu sırada Serbest'in silahından çıkan kurşunlardan biri Başoral'ın bacağına isabet etti.

DEHŞET ANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Vurulan oğlunun yanında bir süre kalan Rıdayettin Serbest, oğlunun yere düşen tabancasını alarak arkadaşları tarafından aşırı kan kaybetmemesi için kemer ile bacağı sıkılan Tacettin Başoral'ı, yanına gelip başına 1 el ateş ederek öldürdü. Öfkeli baba daha sonra Başoral'ın arkadaşını da vurmak istediyse de silah ateş almadı. Daha sonra elindeki tabanca ile yaralı oğlunun yanına giden Rıdayettin Serbest polis tarafından yakalandı. Yaşanan dehşet anları ise, parkta bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

"OĞLUMUN VURULDUĞUNU GÖRDÜKTEN SONRA HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM"

Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Erkan Serbest'ın tedavisi devam ediyor. Serbest'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bu arada poliste ifade veren Rıdayettin Serbest, "Biz oraya konuşup meseleyi çözmeye gitmiştik. Oğlum ile tartışmaya başladılar. Kalabalıktılar. Ben devreye girdim: Silahlar ateşlendi. Oğlumun vurulduğunu gördükten sonra hiçbir şey hatırlamıyorum. Yapmışımdır. Doğrudur" dedi.

İfadesinin ardından Rıdayettin Serbest, "Adam öldürmek" suçundan bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılırken, zanlı ve yaralı oğlu ile öldürülen Tacettin Başoral'ın her hangi bir suç kaydının olmadığı belirlendi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kameradaki Cinayetin Şüphelisi: Oğlum Vurulduktan Sonraki Hiç Bir Şeyi Hatırlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SEBAHATTİN ÇAĞATAY: olmasa iyiymiş ama şunu unutmamak lazım;bir insan sakinse korkak anlamına gelmez,görüşmeye birsürü insanla gidiliyorsa,o müteahhit denen k,ş,de çok hatalı bence.tahrik var,adam tutma ,örgüt kurma gibi şeyler var.emniyetimiz bu konuları da araştıracaktır elbette .o muteahhit bu işin içinden kolayca sıyrılmamalı.hangi baba olsa bunu yapabilirdi o anki durumdan dolayı.burada en büyük suçlu bana göre o görüşmeye kalabalık bir biçimde savaşa gelir gibi tahrikçi davranışlar sergileyen MÜTEAHHİTTE DİR. 3 2 Yanıtla
  • yunus: Allah yardimcin olsun 4 0 Yanıtla
  • gerçekler : hangi baba olsa aynı şeyi yapardı oğlunu vurmuşlar ne yapsaydı yani zor bir durum 2 0 Yanıtla
  • hercules0055: Allah yardimcisi olsun. O an insan düşünüp de hareket edebilecegini hic sanmiyorum 1 0 Yanıtla
  • MTEX: İNSANLARIN CANI BU KADAR UCUZ OLMAMALI :( ALLAH HERKEZIN YARDIMCIISI OLSUN 0 0 Yanıtla
  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek Polat'a teşekkür etti.

  • Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı
    15:49 Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı

    Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB) düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılımıyla sektörün yol haritası ve stratejisi belirlendi. HİB Başkanı Şekib Avdagiç, hizmet ihracatının Türkiye'nin yumuşak gücü olmasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, sektörün istihdam ve cari açığa pozitif katkı sağladığı vurgulandı. Hizmet İhracatı Sürdürülebilirlik Eylem Planı Strateji Çalışması gerçekleştirildi ve ihracatçıların devlet desteklerinden yararlanması için çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ise hizmet sektörünün dış ticaret dengesini etkileyeceğini ve 2028 yılında 200 milyar dolarlık hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirtti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    15:49 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada hedeflerinin UEFA Avrupa Kupası'na katılmak olduğunu belirtti. Uygun ayrıca hakemlerin profesyonel olmasını ve adaletli bir şekilde maç yönetmelerini istedi. Taraftarları da maça davet eden Uygun, tribünlerin dolmasını ve coşkuyu birlikte yaşamayı umduklarını söyledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ayrı çalışmalarına devam etti.

  • Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı
    15:48 Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı

    Siirt'te 18 yıl önce işlenen cinayete karışan ve firar eden zanlı, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalandı. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu tutuklanan zanlı, adli makama sevk edildi.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

  • İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü
    15:43 İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 yenildi ve bu sezon ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.


Advertisement