Siirt'te Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Memleketine Uğurlandı

Siirt\'te Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Memleketine Uğurlandı

Siirt'te görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru için cenaze töreni düzenlendi.

01.08.2014 16:16  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru için cenaze töreni düzenlendi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Nağaş (42) bugün görev yaptığı Lojistik Şube Müdürlüğü'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Polis memuru için düzenlenen törene Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören, Siirt 3'üncü Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Ağçakale, Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Jandarma Komutanı Albay Şenol Yeloğlu, AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekilleri F. Özgür Çalapkulu, Nedim Kuzu, kamu kurum müdürleri, emniyet birim amirleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Siirt Devlet Hastanesi morgundan alınan Ali Nağaş'ın naaşı cenaze aracıyla Siirt Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen tören alanına getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Ali Nağaş'ın kısa öz geçmişi okundu. Burada konuşan Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, derin bir üzüntü içerisinde olduklarını söyledi. Özkan, "Kendisi 42 yaşındaydı. Mesleki hayatının büyük kısmını Siirt'te geçirmiştir. Kendisi hep Siirtli oldu. Bugün görevi başındayken kalp krizi geçirdi. Önce özel bir hastanede kaldırılarak müdahale edildi. Daha sonra Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen takdir, tecelli oldu, hakkın rahmetine kavuştu. Biz hakkımızı helal ediyoruz, inşallah kendisi de helal etmiştir. Çocukları bizim emanetimizdir. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Daha sonra Siirt Abdulhakim Sancak Çarşı Cami İmam Hatibi Nevzat Erdabakoğlu tarafından dua okundu. Tören alanında bulunan Ali Nağaş'ın çocukları, cenazenin tören alanına getirilişi sırasında sinir krizleri geçirdi.

Ali Nağaş'ın tabutu törenin ardından memleketi Düzce'ye gönderildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Memleketine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement