Kaka, Beşiktaş'a Teklif Edildi - Son Dakika
Spor

Kaka, Beşiktaş'a Teklif Edildi

Yapımına hızla devam edilen Vodafone Arena'ya dünya çapında bir yıldız getirmek isteyen Beşiktaş'a, menajerler sürpriz bir öneride bulundu.

18.04.2014 07:39  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aaron Hunt ve Van der Vaart gibi isimleri listesinde bulunduran siyah-beyazlı yönetime son olarak Milan’da top koşturan Kaka’nın teklif edildiği ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman büyük ses getirecek transferin gerçekleşmesi halinde kasadan ne kadar para çıkacağını hesaplatırken, bazı yöneticilerin ise Kaka’ya karşı oldukları bildirildi.

ÖNDER ÖZEN İSTEMİYOR

Milliyet'in haberine göre; Brezilyalı futbolcunun 31 yaşında olması nedeniyle ileride Beşiktaş’a para kazandıramayacağını düşünen Deniz Atalay, Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğulları, Kaka teklifine soğuk bakarken, Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in de Ronaldinho ve Kolou Toure’den sonra Kaka’yı da istemediği ifade edildi.

"KAKA'DAN DAHA İYİSİNİ BULURSAK ALALIM"

Milan’ın en önemli oyuncuları arasında yer alan Kaka’ya muhalif olan yöneticilerin, Başkan Fikret Orman’a, “Kaka’dan daha iyisini bulabilirsek onu alalım. Bize isimden önce takımda iş yapabilecek oyuncular lazım. Ayrıca daha genç birini bulursak, ileride satarken de para kazanabiliriz” dedikleri ifade edildi.

SPONSOR DESTEĞİYLE BU İŞ BİTER

Dünyaca ünlü futbolcunun transferine bütçeyi sarsmaması koşuluyla onay veren Ahmet Nur Çebi, Umut Güner ve Emre Kocadağ gibi isimlerin ise bu işin sponsor desteğiyle bitirilmesi gerektiğini dile getirdikleri vurgulandı.


Kaka, Beşiktaş\'a Teklif Edildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kaka, Beşiktaş'a Teklif Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mossi: türkiye katar ın alt ligi gibi oldu.az yaşlılar türkiyeye,daha çok yaşlılar katar a... 19 0 Yanıtla
  • ricardo kaka: o bir efsane real madrite bile gitiğinde hayatmn en büyük hatası milan'dan ayrlmam dedi o milanı bırakmaz bızmkler yıne kendileri yazmış ve yorumlamışlr bide yaşlı almayalm faln demişler kaka on tane beşiktaşı cebinden çıkarır arenayı satsanız onun karakterini bile alamasınız.... 5 10 Yanıtla
  • HARBİ BEŞİKTAŞLI: FİKRET ORMAN İNAN BU SENE SON ŞANSIN,, YEMİN OLSUN NE PASSOLİG KURTARIR SENİ NEDE VODOFONE ARENA BEŞİKTAŞ,,, İYİ DÜŞÜN TAŞIN EĞER BİZ BU SENE BAŞARISIZ OLUP TA SÜRÜNÜRSEK VAH HALİNE YÖNETİCİLERİNİN VE SENİN SABRIMIZ KALMADI BİLESİN ARTIK BAŞARI VE ADAM GİBİ KALİTELİ TOPÇULAR İSTİYORUZ ,QURESMA'NIN ACISI GEÇMEDİ HALA HERKES BİLİYORKİ Q7'Yİ SEN SİLDİN,,SAMET'İN ÜSTÜNDE ATTIN DUA ET BEŞİKTAŞ BU SENE ŞAMPİYON OLSUN YOKSA HEPİNİZ ÇEKİP GİDECEKSİNİZZZZZZZZZZ 4 5 Yanıtla
  • eren: önder özen haklı boş almeda kadar yok kesin alınmasın 6 1 Yanıtla
  • Kara: kim gelir kim gider bilemem ama Beşiktaşımda bu ruh verken(sadece bi örnek:daha bi dönemlik teknik direktör bile maç kaybedince ağlıyorsa)ben her zaman 12.numara olarak kadrodayım 4 0 Yanıtla
  • BJKKK: yalannndirrr ronaldinho haberi gibi yalandir itibar etmeyin 2 0 Yanıtla

Advertisement