Kahramanmaraş'ta "Eğlenelim Öğrenelim" Projesi - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta "Eğlenelim Öğrenelim" Projesi

Kahramanmaraş'ta TDP Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan "Eğlenelim Öğrenelim" projesi başladı.

13.10.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan "Eğlenelim Öğrenelim" projesi törenle başladı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan TDP Şube Müdürü Adem Kayacı, projeyle geleceğin teminatı olan gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitimlerini sağlamak, onları suç, şiddet, ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini bildirdi.

Projeye Emniyet Genel Müdürlüğü'nce 34 bin liralik bütçe ayrıldığını ifade eden Kayacı, TDP olarak amaçlarının öğrencilere ulaşarak, güvenlik ve huzur konularında bilgilendirme yapmak olduğunu ifade ederek "Öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için özverili bir şekilde çalışmaktayız. Bu çerçevede 2014 yılı içerisinde öğrencilerimize yönelik hazırladığımız 4 proje sayesinde yaklaşık 16 bin öğrencimize  ulaştık. Ayrıca 500 öğrenci velisini evinde ziyaret ettik" dedi.

Kayacı, "Eğlenelim Öğrenelim" projesi kapsamında kız ve erkek öğrencilerine yönelik futbol ve voleybol turnuvaları, Başkonuş ve Gaziantep gezisi, aile içi eğitim seminerleri ve öğrenci ailelerine ziyaret gibi 6 farklı etkinlik gerçekleştirileceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından psikolog Oya Birsen Limoncu, sunum eşliğinde "Bağımlılık mı? Özgürlük mü?" konulu seminer verdi.

Program, profesyonel tiyatro ekibinin sahnelediği "Sahte Cennet" ve "Sessiz Çığlık" isimli  tiyatro oyunuyla sona erdi.

Hafta boyunca iki seans gösterime girecek oyunları, kent merkezindeki liselerde eğitim gören 10 bin öğrencinin izleyeceği bildirildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta 'Eğlenelim Öğrenelim' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement