Kafkas: Kayserispor'da Hiç Kimse Durduk Yere Bir Yere Gönderilmez - Son Dakika
Spor

Kafkas: Kayserispor'da Hiç Kimse Durduk Yere Bir Yere Gönderilmez

Kafkas: Kayserispor\'da Hiç Kimse Durduk Yere Bir Yere Gönderilmez

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas, "Kayserispor'da hiç kimse durduk yere bir yere gönderilmez." dedi.

16.11.2015 13:42  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor'un bir an önce ligde bulunduğu bölgeden uzaklaşması gerektiğini söyleyerek, "Kayserispor'da hiç kimse durduk yere bir yere gönderilmez" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Kafkas'a başarılar diledi.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın son durumuyla alakalı bilgiler verdi. Kafkas, "Gol atma gibi bir beceriksizliğimiz var. Bu hafta biraz onun üzerine yoğunlaştık. Oyun anlayışımız oldukça iyi. Ufak tefek eksiklerimiz var ama bunları aşabilecek güce ve potansiyele sahibiz. Takımın morali iyi. İyi de hazırlandık. Bu hafta özellikle fiziksel açıdan hazırlık maçı yapmadık. Üst seviyede oynamamız gerekiyor. Önümüzdeki ilk maçta Kasımpaşa ile. 4 büyük takımdan sonra ligin en iyi kadrosuna sahip olan bir takım. Bizim de artık içeride kazanmamız gerekiyor. Aldığımız puanların tamamına yakını dışarıdan aldığımız puanlar. Bir içeride ve bir dışarıda kazanabilirsek Kayserispor, çok daha rahat yerlerde seyrini devam ettirebilecek bir yapıya bürünür. Umarım şanssızlığımızı bu maçla birlikte kırarız" dedi.

"TAKVİYE GEREKİYOR"

Takıma futbolcu takviyesinin yapılması gerektiğinin altını çizen Kafkas, "Fakat bunun mevkileri kafamda var ama bunu başkanla paylaşmadan kamuoyu ile paylaşmanın doğru olacağını düşünmüyorum. Daha süremiz de var. Bununla ilgili ufak ufak çalışmalarımız da var. Durumumuza göre, ölçeğimize göre transfer yaparız" ifadelerini kullandı.

"KİMSE DURDUK YERE GÖNDERİLMEZ"

Bir gazetecinin 'İbrahim Dağaşan'a neden izin verildi' diye sorması üzerine Kafkas, "Benim prensibim gereği veya kendi ilkelerim doğrultusunda oyuncunun bilgisini paylaşmak istemem ama hiç kimse durduk yere bir yere gönderilmez. Buraya emekleri var ve bundan sonraki futbol hayatı var. Ben olumsuz bir yorum getirmem ama ancak kendi konuşursa biz de gerekleri kendisine ifade ederiz. Bu ayrılıklar oluyor. Bu verimlilik ile ilgilidir. İbrahim'in geçen sene çok ciddi emekleri olmuştur. Bundan sonra gideceği takımlarda da büyük hizmetleri olacaktır. Herhangi bir sıkıntı olmadan kendisine durumu izah ettik. Söylediğim gibi hiç kimse durduk yere gönderilmez" diye konuştu.

"LİGİ ORTA SIRALARDA BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Ligi orta sıralarda bitirmek istediklerini kaydeden Tolunay Kafkas, "Maçların çok ayrı senaryoları oluyor. Birbirinden farklı oyunlar oluyor. Bu oyun şeklini, bu oyun anlayışını bozmadan, biraz daha üretken olup toplayabileceğimiz puanları toplayıp ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz. Bizim için önemli olan bulunduğumuz bölgeden uzaklaşmaktır" şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız ise, "Hocam ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti'nde bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Daha önceden planlamış olduğumuz bir ziyaretti ama yoğunluktan dolayı gerçekleştiremedik. Burada olmaktan son derece mutluyuz. Kayseri basını gerektiği gibi Kayserispor'a destek veriyor. Hep yapıcı eleştiriler oluyor. Bize bu şekilde yaklaşan bütün basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Sonuçta bu kulüp hepimizin kulübüdür. Buna hep beraber sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

"KAYSERİSPOR'A DESTEK VERİLMİYOR"

Kayserispor'un destek görmediğini ve şu anda kulübün Başkan Recep Mamur'un sırtında gittiğini belirten Yıldız, şunları söyledi:

"Şehir yönetenlerden ve organize sanayideki değerli iş adamlarımızdan destek görmüyoruz. Eğer bugün Kayserispor'a değerli başkanımız sahip çıkmasaydı Kayserispor'un durumu gerçekten şu anki durumundan çok öte bir durumda olurdu. Sayın başkanımız sahip çıktı ve şu anda işler iyi ve yolunda gidiyor. Puan olarak istediğimiz yerde değiliz ama kurumsallaşma adına, kulübün ileriye dönük bir takım sıkıntılarını aşması yönünde başkanımız yoğun gayret ve çabaları var. Bundan dolayı bütün Kayseri şehrinin sayın başkanımıza teşekkür etmesi gerektiğin düşünüyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kafkas: Kayserispor'da Hiç Kimse Durduk Yere Bir Yere Gönderilmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yamulaya selam: Bir avrupali ve kayseri spor sevdalisi llarak recep mamira cok tesekkur gonderiyorum kulubun basindan boyle emekcilwri ayirmasin allah guvenimiz tam yamulaliyim selamlar 1 0 Yanıtla

Advertisement