Kafkas: "Bir Şeyler Yapabileceğimizi Göstermek Önemliydi" - Son Dakika
Spor

Kafkas: "Bir Şeyler Yapabileceğimizi Göstermek Önemliydi"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Bir şeyler yapabileceğimizi göstermek çok önemli. Fenerbahçe’yi elemek için geldik.

31.01.2016 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Bir şeyler yapabileceğimizi göstermek çok önemli. Fenerbahçe'yi elemek için geldik. Gücümüz yetti yetmedi bunlar tartışılır. Ben oyundan memnunum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Kayserispor, normal süresi 0-0 eşitlikle sona eren maçta deplasmanda Fenerbahçe'ye uzatmalarda yediği tek golle mağlup oldu ve kupaya veda etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'nin evinde baskılı oynaması kadar doğal bir şey olmadığını belirterek, "Kendi oyun anlayışımız var. Özellikle savunma anlamında doğru işler yaptık. Geçişlerde sıkıntı yaşadık bu da normal. Bu statta Fenerbahçe'ye karşı oynamak kolay değil. Elendik, ben oyuncularımdan memnunum, iyi mücadele verdiler. Lige döneceğiz. Ligde de önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Bu sene Kayserispor için zor bir yıl. Başkanımız büyük fedakarlık yapıyor. Kendimizi yenileme, onarmaya ihtiyacımız var. Birkaç transfer yaptık, onlar da sahada olacaklar ve daha iyi bir Kayserispor izleteceğiz. Bizlerin de bir şeyler yapabileceğimizi göstermek çok önemli. Fenerbahçe'yi elemek için geldik. Gücümüz yetti yetmedi bunlar tartışılır. Böyle oynamayı ben tercih ediyorum. Oyunu çirkinleştirmemeye çalıştık. Ben oyundan memnunum" dedi.

"PEREIRA İLE BİR PROBLEM OLMADI"

Tolunay Kafkas, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile maç sırasında arasında yaşanan gerginlik hakkında ise, "Bunlar büyük takımlarda da oluyor. İngiltere'de de oluyor. Ben olayı yumuşatmaya çalıştım. Bir eldiven fırlatıldı. Haklı olarak da Vitor tepki verdi. Tepkisinde de haklı olabilir. El çıkıştık. Bir problem olmadı yani" diye konuştu.

YUNUS MUHTAR OLAYI

Tolunay Kafkas, basında yer alan Yunus Muhtar'ı dövdüğü iddialarına da cevap verdi. Kafkas, "Ben bu oyuncu ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Ne benim açımdan ne de Kayseri üzerinden prim verecek açıklama yapmam. Kale alınacak bir şey yok benim tarafımdan. Yazıldığı gibi bir olay değil. Önemli bir adam değil benim adıma. İş çok farklı yererle gidebilir. Yaptıklarımın her zaman arkasındayım. Büyütülecek bir olay değil yani" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kafkas: 'Bir Şeyler Yapabileceğimizi Göstermek Önemliydi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement