Kafe Sahibi ile Polis Arasındaki Kavga Kamerada - Son Dakika
Güncel

Kafe Sahibi ile Polis Arasındaki Kavga Kamerada

Kafe Sahibi ile Polis Arasındaki Kavga Kamerada

Arnavutköy'de bir kafe sahibi, polis tarafından işyerinde dövüldükten sonra gözaltına alındığını, ekip aracında ise silahın kabzasıyla kafasına vurularak darp edildiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

24.10.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de bir kafe sahibi, polis tarafından işyerinde dövüldükten sonra gözaltına alındığını, ekip aracında ise silahın kabzasıyla kafasına vurularak darp edildiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kafe sahibi iddiasını işyerinin güvenlik kamerası görüntüleriyle savundu.

O ANLAR KAMERADA

Arnavutköy Merkez Mahallesi'ndeki bir kafede yaşanan olay dün sabah saatlerinde meydana geldi.

Kafe sahibi Ümit Aygen'in iddiasına göre; annesini götürdüğü hastanede polisler ile arasında tartışma çıktı. Aygen, hastane önüne parkettiği aracını çekmesini isteyen polislerle "Siz trafik polisi değilsiniz, karışamazsınız" diyerek tartıştı. Ümit Aygen, küfür ettiğini belirttiği polise şikayetçi olacağını söyledi. Bunun üzerine polisler O.Y. ve Ç.T., Aygen'i polis merkezine götürmek istedi. Polislere kendi geleceğini söyleyen, Aygen, anne ve anneannesini hastaneye bırakıp işyerine geçti.

Kısa bir süre sonra kafeye gelen O.Y ve Ç.T., ile Aygen arasında yine sözlü tartışma başladı. O anlarda güvenlik kameraları kayıttaydı.

Görüntülerde, polislerden O.Y.'in, Aygen'e "Polis merkezine gidelim şikayetçi olursun" dediği duyuluyor .

Bunun üzerine Aygen kendi geleceğini söylediği duyuluyor. Ayağa kalkan Aygen'e, O.Y. kafa atmak istiyor. Geri çekiyen Ümit Aygen, polislere yumruk atıyor. Polislerle Aygen arasında kavga çıkıyor. Yere düşen kafe sahibine polislerden birinin tekme attığı görülüyor.

Kavgada Aygen ile birlikte araya giren bir kafe çalışanı yaralanıyor. Polisler biber gazı sıktıktan sonra, yere yatırarak etkisiz hale getirdikleri Ümit Aygen'i "Polise mukavemet" gerekçesiyle gözaltına aldı.

SAVCILIK SORGUSUNUN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Kafasından yaralanan Aygen önce hastaneye götürüldü. Tedavi edilen geceyi polis merkezinde geçirdi.

Ümit Aygen, sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Aygen de kendisini darp ettiği iddiasıyla polis memurları O.Y ve Ç.T. hakkında duyurusunda bulundu. Aygen serbest bırakıldıktan sonra, Adli Tıp Kurumu Gaziosmanpaşa Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne giderek darp rapor aldı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"

Adliye çıkışında açıklama yapan, Aygen'in avukatı Mikail Döngelci, "Hastanenin önünde polisler tarafından aracının çekilmesi konusunda şiddetle ve küfürle müdahale ediyorlar. Daha sonra olay büyüyor. Polisler olayı şahsileştirip, müvekkilimin kendi iş yerini basarak, kamera kayıtları önünde saldırıyorlar. Darp ediyorlar. Daha sonra polis aracında silah kabzasıyla müvekkilimizin kafasına defalarca vuruyorlar. Suç duyurusunda bulunamaya geldik Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Enteresan bir biçimde şüpheli polis memurları da müvekkilimiz hakkında ve benim hakkımda polise mukavemet suçundan tutanak tutup işlem başlatmışlar. Ben de pazartesi günü şikayette bulunacağım. Darp ve cebir işlemleri için. Arnavutköy Devlet Hastanesinin içerisinde müvekkilime ters kelepçe işlemi ile birlikte sağlık tedavisi uygulamaya çalışıldı" diye konuştu.

"ADALETİN YERİNİ BULMASINI BEKLİYORUZ"

Ümit Aygen de adliye önünde yaptığı açıklamada "Hastane önünde polis memurlarının yanıma yanaşmasıyla bana ağıza alınmayacak kelimelerle darp etmeye çalıştılar. Ben iş yerime gittim. Polisler peşimden gelerek, orada darp ettiler ve polis ekip otosuna bindirdiler. Ters kelepçeye yaparak. Polis otosunda da devam ettiler bu darp. Kafama silahın kabzasıyla aynı şekilde darpta bulundu. Kafamda 4-5 tane yarık var. Şikayetçiyiz. Adaletin yerini bulmasını bekliyoruz" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kafe Sahibi ile Polis Arasındaki Kavga Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi
    16:04 Bursa'da etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

    Bursa'da etkili olan rüzgar nedeniyle kent merkezinde bir ağaçtan kopan dal, otomobilin tavanına düştü. Neyse ki olayda can kaybı yaşanmadı. Vatandaşlar da rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşadı. Bursa Valiliği, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

  • Antalya'da Etkili Fırtına ve Sağanak Yaşamı Olumsuz Etkiledi
    16:00 Antalya'da Etkili Fırtına ve Sağanak Yaşamı Olumsuz Etkiledi

    Antalya'da etkisini sürdüren fırtına ve sağanak nedeniyle kent merkezi ve bazı ilçeler olumsuz etkilendi. Fırtına sonucunda ağaçlar devrildi, işletmeler şemsiye ve tezgahlarını tutmaya çalıştı. Denizde dev dalgalar oluştu. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı ve trafikte aksama yaşandı. Hava sıcaklığı 22 derece olan Antalya'da fırtına etkisini sürdürüyor. Rüzgar hızı Kepez'de 74, Kemer'de 130,7 kilometreye ulaştı. Kumluca'da 40,7, Elmalı'da 34, Döşemealtı'nda 29, Saklıkent Kayak Merkezi'nde ise 28 kilogram yağış düştü. Serik'te ise bir caminin minaresinin külahı fırtına nedeniyle yıkıldı.

  • Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 9 Gün Boyunca Kutlanacak
    15:59 Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 9 Gün Boyunca Kutlanacak

    Gaziantep'te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel etkinliklerle 9 gün boyunca kutlanacak. Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen '23 Nisan Çocuk Şenliği' kapsamında çocuklar için eğitici ve eğlendirici bilim stantları açılacak. Ayrıca çocuk film gösterimi, sihirbaz gösterisi, oyun parkları, müzik ve boyama gibi etkinlikler de yer alacak. Şenlik, 28 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Çanakkale'de bir evde çıkan yangın hasara yol açtı
    15:58 Çanakkale'de bir evde çıkan yangın hasara yol açtı

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangın, hasara neden oldu. Yangın, Haydar Tüm'e ait evde kimsenin bulunmadığı sırada meydana geldi. Çan Belediyesi, ODAŞ Termik Santrali, Kale Grubu ve TKİ Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü ekipleri, alevleri hızlı bir şekilde söndürdü. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

  • Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    15:56 Sivas'ta düzenlenen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta gerçekleştirilen Cenk İldem U15 Erkekler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, final müsabakalarının ardından tamamlandı. Sakarya Hendek Olimpik Spor Kulübü takım halinde Türkiye şampiyonu olurken, Denizli GSK ikinci, Samsun Kavak Şampiyonlar Spor Kulübü üçüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, Güreş Federasyonu yetkilileri ve antrenörler takdim etti.

  • Kazakistan'da Türk Büyükelçiliği, çevre temizliği kampanyasına katıldı
    15:56 Kazakistan'da Türk Büyükelçiliği, çevre temizliği kampanyasına katıldı

    Kazakistan'da düzenlenen Temiz Kazakistan kampanyası kapsamında Türk Büyükelçiliği görevlileri, Astana'daki Atatürk Parkı'nda çevre temizliği yaptı. Astana Valiliği tarafından düzenlenen kampanyaya yabancı misyon temsilcilikleri de katıldı. Büyükelçilik görevlileri, Atatürk Parkı'nda bölge sakinleriyle birlikte temizlik yaparak, hem çevreye katkıda bulundu hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü anma fırsatı yakaladı.

  • Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti
    15:55 Görele Belediyespor, Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti

    Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Görele Belediyespor, deplasmanda Aksaray Belediyespor'u 39-28 mağlup etti. İlk yarıyı 21-16 önde tamamlayan Görele Belediyespor, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürerek karşılaşmayı 39-28 kazandı.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı
    15:55 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Berabere Kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor, evinde Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçta Doğan Can Davas ve William Togui'nin attığı gollerle skor eşitlendi.

  • Marmaris'te fırtına: Rüzgar ağaçları devirdi, belediye birimlerinde hasar oluştu
    15:55 Marmaris'te fırtına: Rüzgar ağaçları devirdi, belediye birimlerinde hasar oluştu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde saatteki hızı 96,5 kilometreye ulaşan fırtına, ağaçları devirerek belediye birimlerinde hasara neden oldu. Fırtına sonucunda oyun ve piknik gruplarında hasar oluşurken, belediye binaları ve araçlarda da zarar meydana geldi. Yetkililer, hasar tespiti yaparak gerekli çalışmalara başladıklarını belirtti. Devrilen ağaçlar kaldırılırken, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yapıldı.


Advertisement