Kadirli Öğretmen Evi Hizmetlerinde Sıkıntı Yok - Son Dakika
Güncel

Kadirli Öğretmen Evi Hizmetlerinde Sıkıntı Yok

Kadirli Öğretmen Evi Hizmetlerinde Sıkıntı Yok

Kadirli Öğretmen Evi yaptırdığı 300 kişilik öğrenci yurdu inşaatı devam ediyor

23.07.2015 13:33  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de Kadirli ilçesinde yıllardır kaliteli hizmet veren Öğretmen evinde verilen hizmetlerde sıkıntı yok. Yaptığım araştırmaya göre restaurant bölümünde verilen yemekler için kesilen fişler yasal olup vergi denetimine tabidir.Yine öğretmen evi yönetmeliğine göre düğün salonunda ve otel bölümünde verilen hizmetlere isteyen fiş isteyen fatura alabiliyor.

Fiş kesilen durumlarda bile % 8 KDV ödeniyor.İçilen sıcak ve soğuk içecekler önce adisyon yazılıp, yazar kasa fişi ile vergilendirilmektedir. Öğretmen evi Müdürü ise göreve geldiği günden bu güne işini titiz bir şekilde yapıyor.

Osmaniye ve çevresindeki bir çok okula yemek hizmeti veren Öğretmen evi aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda Vergi Rekortmeni oldu. Yemek yapımı için alınan malzemelerin kamu İhale Kanunu kapsamında doğrudan Temin, yada kanun kapsamında diğer adımlarla gerçekleştirildiği öğrenildi.

Yine 300 kişilik öğrenci yurdu inşaatı devam ediyor. Böylece Hizmetleri bakımından göz dolduran öğretmen evi hakkında olumsuz çıkan haberin gerçeği yansıtmadığı ortaya çık

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadirli Öğretmen Evi Hizmetlerinde Sıkıntı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement