Kadirli Emniyet'inden Öğrencilere Konferans - Son Dakika
Yerel

Kadirli Emniyet'inden Öğrencilere Konferans

Kadirli Emniyet Müdürlüğü ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik "Motivasyon ve başarının sırları" konulu konferans düzenlendi.

20.10.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli Emniyet Müdürlüğü ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik "Motivasyon ve başarının sırları" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer, Toplum Destekli Polislik Bürosu ekiplerince Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansın açılışında yaptığı konuşmada, geleceğin büyüklerine yönelik her zaman ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öğrencilere sınavlarında başarılar dileyen Dinçer, "Hayat, her zaman sınavlarla doludur. Bu sınavlara hazırlanırken motivasyon ve tedbir çok önemlidir. tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Orhan Erdem de motivasyonla sınav öncesi öğrencileri stresten kurtulmanın yollarını anlattı.

Sınavda başarılı olmanın temelinde düzenli ve programlı ders çalışmanın geldiğine dikkat çeken Erdem, "Sanal alemden uzak durmanızı istiyoruz. Televizyon dizileriyle ve internet yoluyla sizleri etkiliyorlar. Sınav öncesi hedeflerimizi belirlemeliyiz, mesele üniversite okumak değil,  hangi üniversiteyi okumak istediğimizdir. Kısa yoldan kimse başarı beklemesin, inanarak ve çalışarak sınavlara hazırlanmalıyız. Alın teri dökmeden başarı gelmez" diye konuştu.

Konferansın sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Konferansa, Belediye Başkan Vekili Hakan Şişman, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı  Hakan Bozgedik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, bazı daire amirleri, okul müdürleri ile emniyet çalışanları katıldı. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli Emniyet'inden Öğrencilere Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement