Kadirli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kadirli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kadirli\'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Osmaniye’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

25.03.2017 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Osmaniye- Kadirli karayolu Koçyurdu köyü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Onur Çözeli (25) yönetimindeki 80 AH 021 plakalı otomobil, aynı yönde gitmekte olan Müslüm Koçoğlu idaresindeki 34 HN 9924 plakalı tankere arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Çözeli ile araçta bulunan Fatih Haydar Durmuş (22), Sinan Savrun, Ali Sadık Çözeli, Ahmet Dal ve Yakup Küçükkavruk yaralandı.

Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Onur Çözeli ve Fatih Haydar Durmuş hayatını kaybetti. Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, tanker sürücüsü Koçoğlu, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadirli'de Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili: Dolaylı vergiler adil değil, gelir üzerinden vergi alınmalı
    12:07 CHP Milletvekili: Dolaylı vergiler adil değil, gelir üzerinden vergi alınmalı

    CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, dolaylı vergilerin ağırlığının arttığını ve bu durumun dar ve orta gelirli vatandaşları olumsuz etkilediğini belirtti. Salıcı, gelir üzerinden vergi alan bir sistem önerdi.

  • Türkiye Triatlon Elitler Türkiye Şampiyonası Sprint Mesafe Yarışı
    12:02 Türkiye Triatlon Elitler Türkiye Şampiyonası Sprint Mesafe Yarışı

    Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ile Mersin Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen organizasyon kapsamında gerçekleştirilen ilk yarışta 2'si kadın 10 sporcu mücadele etti. Sporcular ilk olarak Fenerbahçe Meydanı'ndan denize girip 750 metre yüzdü. Parkuru tamamlayan atletler, değişim istasyonunda bisiklete binip, Arkeoloji Müzesi ile Mersin Marina kavşağı arasında 3 tur halinde 20 kilometre bisiklet sürdü. Etabı bitiren yarışmacılar, 5 kilometre koşarak yarışı tamamladı. Yarış sonunda erkeklerde Emir Arıcı birinci olurken, Burak Çağdaş ikinci, Burçak Özer ise üçüncülüğü elde etti. Kadınlarda ise Özlenen İpek Günad ilk sırayı, İlkim Ardıç da ikinci sırayı aldı. Birinci olan Emir Arıcı, sezonu Mersin'de açmanın güzel bir duyduğu olduğunu dile getirerek, 'Parkur çok zevkliydi. Şampiyon olduğum için mutluyum' dedi. Özlenen İpek Günad ise parkurun zor olduğunu ifade ederek, 'Deniz de biraz dalgalıydı ama koşu gayet güzeldi' diye konuştu. Yarışmaya Sakarya'dan katılan ve triatlona 6 ay önce başlayan Emirhan Muhammed Kaymakçı, son sırada gelmesine rağmen bitiş çizgisine ulaştı. Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Kaymakçı, ilk triatlon yarışını tamamladığı için mutlu olduğunu söyledi. İlk yarışının keyifli geçtiğini belirten Kaymakçı, 'Bu spora 6 ay önce başladım ve bu benim ilk triatlon yarışım. İlk yarışımı da çok keyifli geçirdim. Bu sporu yaptığım için çok mutluyum' şeklinde konuştu. Sağlıklı bir yaşam için triatlonu seçtiğini dile getiren Emirhan Muhammed Kaymakçı, 'Bir gün evde yatıyordum. Artık bir şeyler yapmak istediğimi fark ettim ve boş zamanımı değerlendirmek istedim. Başladığımda hiçbir amacım yoktu. Sonrada inanılmaz keyif aldım ve şu an bu noktadayım' ifadelerini kullandı.

  • İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti
    11:59 İzmir Valisi Süleyman Elban, 23 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'na davet etti

    İzmir Valisi Süleyman Elban, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağı Cumhuriyet Meydanı'na tüm İzmirli hemşehrilerini davet etti.

  • İsrail saldırılarında ölü sayısı 34.000'i aştı
    11:59 İsrail saldırılarında ölü sayısı 34.000'i aştı

    Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in devam eden saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 34.000'i aştığını duyurdu. İsrail ordusunun son 24 saat içinde 42 Filistinliyi öldürdüğü ve 63 Filistinliyi yaraladığı belirtilerek, İsrail saldırılarının başlamasından bu yana toplam ölü sayısının 34.012'ye, yaralı sayısının ise 76.833'e ulaştığı kaydedildi. Ağır bombardımanın yanı sıra kurtarma ekiplerinin yetersizliği nedeniyle enkaz altında halen ölü ve yaralıların bulunduğu belirtildi. İsrail ordusu ise, geçtiğimiz hafta 100'den fazla noktayı temizleyip imha ettiklerini ve 40'tan fazla 'teröristi' yüz yüze çatışmalarda ve hava saldırılarında etkisiz hale getirdiklerini duyurdu.

  • Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı
    11:58 Giresun'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı

    Giresun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.H. ve S.O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.O.Y. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, G.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çatalzeytin'de selin ardından sergi: Denize sürüklenen eşyalar öğrenciler tarafından sergilendi
    11:57 Çatalzeytin'de selin ardından sergi: Denize sürüklenen eşyalar öğrenciler tarafından sergilendi

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde geçmiş yıllarda meydana gelen sellerin ardından denize sürüklenen ve sahilden toplanan eşyalar, öğrencilerin eliyle sergiye dönüştürüldü.

  • Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası
    11:56 Aydın-Denizli Karayolu'nda Yağış Sonrası Tır Kazası

    Aydın-Denizli Karayolu üzerinde etkili olan yağış sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir tır, yolu kapatırken, tır şoförü yaralandı. Kaza sonucunda tırın yolu tamamen kapatmasıyla bir süre trafiğe kapanan yol, tırın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement