Kadirli'de Avcılar ve Atıcılar Trap Yarışmasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de Avcılar ve Atıcılar Trap Yarışmasında Buluştu

Kadirli\'de Avcılar ve Atıcılar Trap Yarışmasında Buluştu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Kadirli Avcılar ve Balıkçılar Spor Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel Avcılık Bayramında avcılar ve atıcılar tek kurşun ve trap yarışmasında buluştu.

13.04.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Kadirli Avcılar ve Balıkçılar Spor Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel Avcılık Bayramında avcılar ve atıcılar tek kurşun ve trap yarışmasında buluştu.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı atış poligonunda gerçekleştirilen yarışmaya Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonuna bağlı çevre il ve ilçelerden toplam 250 sporcu katıldı. Sporcular, erkekler tek kurşun atma, bayanlar tek kurşun atma, amatör, profesyonel ve bayanlar trap atışı olmak üzere 5 ayrı kategoride yarıştı. Geleneksel hale getirilen Avcılık Bayramı yarışmasını düzenleyen Kadirli Avcılar ve Balıkçılar Spor Derneği Başkanı Yusuf Kolağasıoğlu, "Şubat ayı gibi av sezonu kapanıyor uzun sürede açılmıyor. Burada doğa ile başbaşayız. Sporcularımız avcılarımız eşleriyle çocuklarıyla buraya geliyor ve bir piknik havasında yarışma düzenliyoruz. Yarışmaya bu yıl 10 değişik avcılar ve atıcılar spor kulübünden yarışmacılar katıldı. Bu yıl bu yarışmamızın 3.'sünü yaptık. İnşallah her yıl devam edip geleneksel hale dönüştüreceğiz." şeklinde konuştu.

Organizasyona katılan Akdeniz Bölgesi Av ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonun Başkanı Ali Servet ise "Yarışmaya katılan bayan ve erkek sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların amacı av sezonu sonra erdiğinde bu boşluk zamanda avcılarımızın bir araya gelerek kaynaşması ve birlikteliğini sağlamaktır. Kadirli derneğimizde bugün burada çok güzel bir yarışma ortamı hazırlamışlar. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadirli'de Avcılar ve Atıcılar Trap Yarışmasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement