Kadir ve Neslihan Düşman Çatlatıyor! - Son Dakika
Magazin

Kadir ve Neslihan Düşman Çatlatıyor!

Kadir ve Neslihan Düşman Çatlatıyor!

Uzun zamandır yanyana görüntülenmeyen ve akıllara, "Ayrıldılar mı" sorusunu getiren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti instagram paylaşımlarıyla düşman çatlatıyor.

14.01.2015 14:38  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde bir mekandan ayrılırken Kadir Doğulu'ya sorulan "Neslihan nerede?" sorusuna ünlü oyuncu sessiz kalmıştı. Bu olayın ardından ikilinin arasının açık olduğu dedikoduları hızla yayıldı.

"NE ÖZLEM, NE ÖZLEM..."

Çıkan haberlerden rahatsız olan çift, aşklarını fotoğraflarla konuşturdu. Önce Kadir Doğulu, çıkan dedikodulara cevap verircesine instagram hesabından Neslihan Atagül'le samimi pozunu yayınladı. Hemen ardından Neslihan Atagül, sevgilisiyle çekildiği bir fotoğrafı yükleyerek altına "ne özlem... ne özlem..." yazdı.

KEMAL DOĞULU'NUN PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu'nun kardeşi Kemal Doğulu'nun, Neslihan Atagül'le gece kulübünde eğlenirken paylaştığı bir fotoğraf da takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kadir ve Neslihan Düşman Çatlatıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zeynep: az daha açsaymışsın gömleğinin düğmelerini be kızım. sevgilinin abisi resimden daha iyi görürmüş ozaman. Terbiyesizler !! 19 18 Yanıtla

Advertisement