Kadir Topbaş Şile'nin Köylerini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Kadir Topbaş Şile'nin Köylerini Gezdi

Kadir Topbaş Şile\'nin Köylerini Gezdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Topbaş, Şile'nin köylerini ziyaret etti.

27.03.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Topbaş, Şile'nin köylerini ziyaret etti. Topbaş'a, ziyaretler sırasında, yoğurt, bal ve mısır ekmeği 'çadı' ikram edildi. Kadir Topbaş ise, arabasından manda yoğurdu çıkarıp, basın mensuplarına ve çevresindekilere eliyle yoğurt ikram etti. Şile'ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Topbaş, ilk olarak Bıçkıdere köyünde vatandaşlara seslendi. Katılacağı canlı yayın programı nedeniyle ziyaretini kısa tutan Topbaş, köylülerin kendisi için hazırladığı 'çadı'dan (mısır ekmeği) yedi, yanındakilere de ikram etti.

ZARFA, PUSULAYA HİÇBİR ŞEKİLDE YAZI, İMZA, NOT YAZMAYIN AK Parti'nin Şile Belediye Başkan adayı Can Tabakoğlu ile kendisini dinleyen kalabalığa hitap eden Topbaş, seçim günü yapılması gerekenlere ilişkin vatandaşları uyardı. Kabinde acele edilmemesi yönünde uyarıda bulunan Topbaş, 'Pusulanın önünde arkasında bir işaret olmasın. Sakın bir işaret, yazı, çizgi koymayın. İptal olur. Zarfa, pusulaya hiçbir şekilde yazı, imza, not yok. Pusulayı katlarken biraz bekleyin kurusun, ters kapama yapın dedi.

SEN DERTLENMİŞSİN Katılması gereken bir canlı yayın olduğunu, ayrılması gerektiğini söyleyen Topbaş, köylülerin kendisi için hazırladığı 'çadı' ikramını kabul etti. Kalabalıktan bir kişinin nakliyecilerin sorunlarını dile getirmesi üzerine Topbaş, esprili bir dille 'Geç kaldım' dedi; sonra da 'Sen dertlenmişsin, sıkıntıya düşmüşsün. Bakacağım, inceleyeceğim diyerek, konuyu Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ileteceğini söyledi.

ÖZEL FORMÜL GÜNLÜK 1 KASE MANDA YOĞURDU Bu arada, Esenceli köyünde de, Hasan Can adlı vatandaş, Topbaş'a bir kova yoğurt ve çadı ekmeği ikram etti. Can'ın ikramını iştahla yiyen Topbaş, ekmekten basın mensuplarına ve çevresindekilere de ikram etti. Topbaş, seçim turları sırasında arabasında yoğurt bulundurduğunu söyleyerek, basın mensuplarına arabasından çıkardığı manda yoğurtlarını gösterdi. Günde 1 kase özel mayalanmış katkısız yoğurt yediğini vurgulayan Topbaş, arabasından kaşık alarak basın mensuplarına da yoğurt ikram etti. Topbaş, kendisine yoğurt ve çadı ikram eden Hasan Can'a da lokum hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadir Topbaş Şile'nin Köylerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement