Kadir Gecesi'nde Camiler Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi'nde Camiler Doldu Taştı

Kadir Gecesi\'nde Camiler Doldu Taştı

Aydın’da İl Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif programları büyük ilgi gördü.

24.07.2014 04:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da İl Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif programları büyük ilgi gördü.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Aydın'daki camiler doldu taştı. Kadir Gecesi, tüm İslam alemi ve Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da İl Müftülüğü'nün düzenlediği Kur'an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif programlarıyla ihya edildi.

Camilere akın eden vatandaşlar geceyi ibadet ile geçirdi. Efeler ilçesi merkez Beycami ve diğer camilere teravih namazı için gelen vatandaşlar camide yer bulamayınca bahçelere kilimler üzerinde namaz kıldı. Namaz sonrası eller hep birlikte semaya yükselirken; af ve mağfiretin yanı sıra İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze halkı için de dualar edildi.

Kadir Gecesi'nde Teravih Namazına müteakip birçok camide Tespih Namazı kılındı. Güzel sesli din görevlilerinin katılımcılara Kur'an-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif ziyafeti sunduğu program, Ramazan ayı boyunca okunan hatimlerin duasının yapmasıyla son buldu. Camiler sabaha kadar açık bulundurularak, halkın Kadir Gecesi'nde rahat bir şekilde ibadetlerini yerine getirilmesi sağlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadir Gecesi'nde Camiler Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement