Batman'da Kadınlar, Yürüyüşte Yüzlerini Kapatan Gençlere Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Batman'da Kadınlar, Yürüyüşte Yüzlerini Kapatan Gençlere Müdahale Etti

Batman'da Kobani'ye yapılan saldırıları protesto yürüyüşüne katılan kadınlar, ellerinde sopalarla yüzünü kapatan gençlerin önünü kesip, yüzlerini açtı.

25.10.2014 18:53  Güncelleme: 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da HDP ve DBP tarafından düzenlenen yürüyüşte alışılmışın dışında görüntüler yaşandı. Yürüyüşe katılan kadınlar ellerinde sopalarla yüzünü kapatan gençlerin önünü keserek yüzlerini açıp müdahale etti. Erkekler ise gençlerin polise taş atmaması için güvenlik koridoru oluşturdu.

HDP VE DBP ÜYELERİNDEN KOBANİ YÜRÜYÜŞÜ

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Suriye'nin Kobani kentine yönelik saldırılarını protesto etmek için HDP ve DBP üyeleri yürüyüş düzenledi. HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ile çok sayıda partilinin katıldığı bir grup, belediye önünden Sanat Sokağı'na kadar yürüdü.

KADINLAR GÖSTERİCİLERİN MASKELERİNİ İNDİRDİ

Yürüyüş esnasında ve basın açıklaması yapıldığı sırada yüzlerini kapatan gençlere parti üyesi kadınlar müdahale etti. Ellerinde sopalarla gençlerin polise taş atmasını önleyen kadınlar bir taraftan da yüzünü kapatan gençlere müdahale ederek maskelerini indirdi.

TRAFİK POLİSİ GİBİ ÇALIŞTILAR

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş için BDP'li bir grup erkek de polis ile basın açıklamasının yapıldığı alana güvenlik koridoru oluşturdu. Kimi erkekler de trafiğin akışını sağlamak için adeta trafik polis gibi görev yaptılar. Yapılan basın açıklaması sonrası grup olaysız bir şekilde dağıldı.


Batman\'da Kadınlar, Yürüyüşte Yüzlerini Kapatan Gençlere Müdahale Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da Kadınlar, Yürüyüşte Yüzlerini Kapatan Gençlere Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • DERDO...: DİNSİZ KOMİNİSTLER. . . KEKOLARI KULLANIYOR. . . GÜNEŞİN TANRIÇALARI NE DEMEK YAWW. . 11 3 Yanıtla
  • CESUR: HELAL SİZLERE, KADINLAR SİZLERDEN DAHA YÜREKLİ VE CESUR ÇIKTI. GURUR DUYDUM. NE DE OLSA ANADOLU KADINI. 8 1 Yanıtla
  • vatandaş: o dinsizler ancak maske takıp etek giyerler birde askerimizi sırtından vururlar karolası pkk yandaşları 6 2 Yanıtla
  • MUCAHİD KÜRT: “İnsanlar Onu (Mehdî’yi) gördüklerinde Şam’ın ebdalları ve Irak’ın aşiretleri ona gelir ve biat ederler. Ve Kureyş’ten bir adam çıkar ki dayıları kelbdir. Mehdî onları katledecek bir orduyu üzerlerine gönderir. Onlar mağlub edilip, ganimetleri taksim edilir. Ve Mehdî insanlar arasında peygamberlerinin sünnetiyle amel eder**”. ( Fetava-i Hadîsiyye, İbn-i Hacer-i Heytemi-40) 2 3 Yanıtla
  • btm: bir taş bile atılsaydı ayla ata sorumlu olacaktı cünkü eminiyete söz vermişti yani kısacası demeki isteyince oluyor 3 2 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement