Kadın Merkezi'nde Su Kullanım Semineri - Son Dakika
Güncel

Kadın Merkezi'nde Su Kullanım Semineri

Kadın Merkezi\'nde Su Kullanım Semineri

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Kardelen Kadın Merkezi'nde kursiyer kadınlarla bir araya geldi.

14.04.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suyun bilinçli kullanımı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Kardelen Kadın Merkezi'nde kursiyer kadınlarla bir araya geldi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü, suyun bilinçli kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Kardelen Kadın Merkezi'nde kursiyer kadınlara yönelik bir seminer düzenledi. Kardelen Kadın Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere, Bağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nevriye Işık, Kadın Birimi Müdürü Sibel Çarkın Bayhan ile Kardelen Kadın Merkezi sorumluları ile kursiyer kadınlar katıldı.

DİSKİ Genel Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Sabahat Demirhan tarafından verilen seminerde, kadınlara evde suyun kullanımı ile ilgili bilgi verildi. Kadınların evde su kullanımı konusunda israftan kaçınması konusunda bilgilendirme yapan Demirhan, "Suyumuzu gerektiği kadar kullanmalıyız. İsraf etmemeliyiz. Suyun gereksiz kullanımını engelleyelim ve bu konuda kadınlar olarak topluma da öncülük yapmalıyız" dedi.
Seminerden sonra DİSKİ tarafından içinde temizlik malzemelerin bulunduğu çantalar kadınlara hediye edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kadın Merkezi'nde Su Kullanım Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement