Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yapıldı

Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, “Cumhurbaşkanı, Türkiye’yi temsil edecek bir kişi olmalıdır.

28.05.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, "Cumhurbaşkanı, Türkiye'yi temsil edecek bir kişi olmalıdır. Bütün Türkiye, bu benim Cumhurbaşkanımdır ve beni de temsil ediyor demesi gerekiyor" dedi.

Tahta Kaşık Lokantası'nda yapılan MHP Kadın Kolları İstişare Toplantısında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Cumhurbaşkanlığı adaylığına temas ederek, "Partimizin önerdiği çatı aday, siyasi partilerden bağımsız, ortak bir konsessusla belirlenecektir. Cumhurbaşkanlığı, cumhurun başı demektir. Cumhurbaşkanı Türkiye'yi temsil edecek bir kişi olmalıdır. Bütün Türkiye, bu benim Cumhurbaşkanımdır ve beni de temsil ediyor demesi gerekiyor" dedi.

Malatya'nın aldığı dış göçten de söz eden Yıldız, "Malatya'ya gelen dış göç, buraya katma değer katacak nitelikte bir göç değil. Maalesef burada ekmeğini kazanmayı düşünen bir göç var. Dolayısıyla Malatya'ya gelen göçün üzerine siyaset yapılması gerekiyor. Sosyologlar tarafından bir çalışmamız olacak" şeklinde konuştu.

MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Güley Coşkun ise, iktidarın eleştirilere tahammülleri olmadığını ifade ederek, "Bu ülke sahipsiz değildir. Yalancı bahara aldananlar, korkarım kışı gördüklerinde pişman olmayacaklar" dedi. Coşkun, "Genel başkanımızın itidallı duruşu ve siyaseti, bu ülkede kardeşi kardeşe kırdırmama ve ülkeyi böldürmeme siyasetidir" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Kolları İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement