Kadın İşçiler Kurultayı'nda Ön Sıralara Erkekleri Oturttular! - Son Dakika
Güncel

Kadın İşçiler Kurultayı'nda Ön Sıralara Erkekleri Oturttular!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 20. Büyük Kurultayı'nda ön sıralara erkeklerin oturtulması dikkatlerden kaçmadı.

06.03.2015 13:08  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Metal Sendikası'nın Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlediği 20. Kadın İşçiler Kurultayı'nda kameralara yansıyan bir görüntü dikkatlerden kaçmadı.

KURULTAYA ERDOĞAN DA KATILDI

Türk Metal Sendikası önceki yıllarda yaptığı gibi Kadın İşçiler Büyük Kurultayı'nı düzenledi. Kurultaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

KARANFİL JESTİ

Erdoğan kurultaya girişi sırasında salonda bulunan kadınlara karanfil vererek jest yaptı.

ANLAMLI ORGANİZASYONDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Türk Metal Sendikası'nın Dünya Kadınlar Günü'nün yaklaştığı sırada düzenlediği bu anlamlı organizasyonda ise bir görüntü dikkat çekti.

Salondaki oturma düzenini planlayanlar, günün anlamına uygun bir tercih yapmak yerine ön koltuklara erkek davetlileri oturttu.

ÖNDE ERKEKLER, ARKADA KADINLAR

Salonda erkek davetliler ön sıralara oturtulurken kadınların arka sıralarda yer aldığı görüldü.

Kadın İşçiler Kurultayı'nda organizatörlerin böyle bir oturma düzenini tercih etmesi, "Daha hassas davranmaları gerekirdi" yorumlarına neden oldu.

Kadın İşçiler Kurultayı\'nda Ön Sıralara Erkekleri Oturttular!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kadın İşçiler Kurultayı'nda Ön Sıralara Erkekleri Oturttular! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ali veli: Kedisi ne oldugu belli yanindaki aynidir. dusunce nerde kadina saygi nerde elinde gelse afganistana cevirecek. 27 7 Yanıtla
  • ali: kadına verdikleri değer belli oluyor çok komik heheeheheheh 12 6 Yanıtla
  • paris: Basit bi turkiye gercegii sayin cumhur baskani 10 yildir yol kopru hava alani su bu yaptiniz amaa insan yetistirmede bi arpa boyu yol alamadi ulke okumusuda ayni zihniyet okumamisida kadinlari toplayip erkekleri on siraya birakirsaniz nerde kadin ozgurlugu 10 2 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Organizatör akp li Nihat doğanmıydı . . . 10 1 Yanıtla
  • Bülent Ecevit : kadınlar ben bekarım isteyin istediğiniz bende ben her istediğinizi veririm benim önümde durun 2 8 Yanıtla
  • bL-61: Burası Türkiye Olur Böyle Şeyler :) 6 3 Yanıtla
  • dmrl: Tayyip erdoğan gibi bir Başbakanınız oldu şimdi Cumhurbaşkanı, Atalarımız doğru söylemiş meyva veren ağaç taşlanır, taşlayın aç kurtlar bu memleket size rağmen ayakta olacak. 3 6 Yanıtla
  • KARADAYI: BunlArin isi gücü yalan dolan zaten 6 2 Yanıtla
  • galip ağa: muz cumhuriyetinde normal 4 3 Yanıtla
  • öncel: AKP de katının yeri belli 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer geldi
    15:06 Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer geldi

    Muğla'nın Bodrum ilçesine Bahamalar bayraklı Star Legend isimli kruvaziyer gemisi, 180 yolcuyla geldi. Yolcular ilçe merkezini gezdi ve alışveriş yaptı.

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı
    15:04 Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı

    Germencik Himmet Çondur Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Burak Zencirci'yi ziyaret etti. Başkan Zencirci, öğrencilerle ilgilenerek teşekkür etti.

  • Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı
    15:03 Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı

    Erzurum'un Horasan ilçesinde, jandarma timi tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kerkenez ile ibibik kuşu tedavi edilmek üzere yetkililere teslim edildi. Kuşlar tedavinin ardından doğaya salınacak.

  • Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası
    15:02 Kayserispor'a PFDK'dan 252 Bin TL Para Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor'a Adana Demirspor maçında yaşanan saha olayları ve çirkin tezahürattan dolayı toplamda 252 bin TL para cezası verdi. Ayrıca, çirkin tezahüratta bulunan misafir tribün seyircilerinin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellenecek.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    15:02 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma olmazken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Advertisement