Kadın Akrabasını Balyozla Öldüren Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kadın Akrabasını Balyozla Öldüren Zanlı Yakalandı

Kadın Akrabasını Balyozla Öldüren Zanlı Yakalandı

Aydın'da, 32 yaşındaki Nezahat Çetin'e cinsel tacizde bulunup, direnince de balyozla vurup öldürden A.A., dağlık alanda yakalandı.

30.08.2015 21:56  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da, evinde yaşadığı 32 yaşındaki Nezahat Çetin'e iddiaya göre cinsel tacizde bulunup, direnince de balyozla vurup öldürdüğü ileri sürülen A.A., dağlık alanda jandarma tarafından yakalandı.

MALZEME ALMASI İÇİN EVLERİNE GÖNDERDİ

Zeytinköy Mahallesi, Çeşme Deresi Mevkisi'nde yayla evi yapan 34 yaşındaki Mustafa Çetin, geçen 27 Ağustos'ta, akrabası olan ve babasının büyüttüğü, birlikte yaşadıkları 46 yaşındaki A.A.'yı malzeme alması için yakındaki evlerine gönderdi.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Bir süre sonra bahçeden eşinin çığlığını duyan Mustafa Çetin, olay yerine gittiğinde kardeş gibi büyüdükleri A.A.'nın elindeki balyozu atarak kaçtığını ve eşi Nezahat Çetin'in yerde kanlar içinde yattığını gördü.

TALİHSİZ KADININ KALBİ DURDU

Başından ağır yaralı olan Çetin, yakınları tarafından ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan genç kadının burada doktorların müdahalelerine rağmen kalbi durdu.

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Durum, savcıya bildirildi. Ancak, buna rağmen müdahaleye devam eden doktorlar, 10 dakikalık çaba sonucu Çetin'in duran kalbini tekrar çalıştırmayı başardı.

Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınıp Yaşam Destek Ünitesi'ne bağlanarak yaşatılmaya çalışılan Çetin'den, ertesi gün saat 14.30 sıralarında üzücü haber geldi. Çetin, yaşamını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu.

ZEYTİNLİĞİ SULARKEN YAKALANDI

Jandarma olayın ardından kaçan A.A.'yı bugün saat 15.00 sıralarında, Zeytinköy Mahallesi, Karanlıkdere Mevkisindeki dağlık alanda Mustafa Çetin'e ait zeytinliği sularken operasyon düzenleyip, yakaladı.

MUHTARLAR OPERASYONA KATILDI

Zeytinköy Muhtarı Muammer Yanık, Konuklu Muhtarı Fethi Şahin, Anbarcık Muhtarı Bahtiyar Çoban da jandarmaya yardımcı olmak için operasyona katıldı. A.A.'nın işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadın Akrabasını Balyozla Öldüren Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • arena: Dünyasıda bundan sonra zindan 30 0 Yanıtla
  • Herşey vatan için: Bunları insan diye besliyor devlet asın gitsin bir pislik ?? temizlenir düyadan 10 0 Yanıtla
  • Yaş 70 iş bitmemiş: Allah belanı versin hapiste yaşatmazlar umarım seni... 8 0 Yanıtla
  • Fox: Tekrardan Çetin aılesının Zeytınlıgını sulaması tuhaf.... Öldürdügü kişinin Bahçesine Bakım yapması çok ılgınc.... 6 1 Yanıtla
  • Pann: 3-5 dakikalık zevk kölesi hayvanlar var , bir insanın canını almaya veya geleceğini karartmaya değer mi ? 5 1 Yanıtla
  • Yakanlanma anı ilginç: Bu adam neden kaçmamış zeytinlik sulamamı derdine düşmüş nasıl bir iş bu. 6 0 Yanıtla
  • babacan: Biraz supeli bir seneryo 5 0 Yanıtla
  • Yakanlanma anı ilginç: Adam zeytinliğin derdine mi düşmüş ya kafa sakat yada başka birşey var. 4 0 Yanıtla adm: Dikkat çekmek istememiş güya 1 0
  • kjhkg: idam etsinler 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement