Çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı Öldüren Murathan Öztürk'e 7 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı Öldüren Murathan Öztürk'e 7 Yıl Hapis

Bağdat Caddesi'nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya çarparak ölümüne neden olan zanlı Murathan Ötürk, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

12.02.2016 11:39  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde otomobiliyle çarptığı çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan sürücü Murathan Öztürk, "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 7 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

AVUKATLAR HAZIR BULUNDU

Anadolu 77. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Murathan Öztürk, çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ailesi ile avukatlar katıldı.

7 YIL HAPİS YATACAK

Duruşmada kararını açıklayan mahkemenin hakimi, sürücü Murathan Öztürk'ü "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırdı.

87 GÜN SONRA YAKALANMIŞTI

İstanbul Bağdat Caddesi'nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya çarparak ölümüne neden olan zanlı Murathan Öztürk 87 gün sonra teslim olmuştu. Zanlı mahkeme sorgusunda "Aracın direksiyon hakimiyetini kaybettim ve çiçekçi tezgahına çarptım. Araçtan inip baktığımda öldüğünü anladım. Okul hayatımın biteceğinden ve çevreden bana zarar verileceğini düşündüğüm için olay yerinden uzaklaştım" sözleriyle kendini savunmuştu.

Çiçekçi Mehmet Emin Kaya\'yı Öldüren Murathan Öztürk\'e 7 Yıl Hapis
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı Öldüren Murathan Öztürk'e 7 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • tırı vırı: adaletmi dediniz o dediğiniz karaköyde 7 numarada çalışıyor 27 1 Yanıtla
  • hrn61: Sinan Çetin in oğlu noldu la nie çıkmıyor haber de acaba benmi kaçırdım haber çıktı da 15 0 Yanıtla
  • Gurbetci: Bu ülkede insan hayatının bedeli 7 yazıklar olsu yuh 12 0 Yanıtla
  • tc: Hiç vermeseymişler sağlam para yedirmişlr 11 0 Yanıtla
  • EMRE GÜLEZ: bu ulkede bırını oldurmek bu kadar kolay ıste 11 0 Yanıtla
  • Ahmet: ÇARPIP KACANA CEZAYI KATLAYIP VERECEK SİN. ALKOL ALDIYSA ZATEN YIRTI KACINCA. ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERME SİN. KAZA BU HEPİMİZ ARAÇ KULLANİYORUZ AMA CARPIP KACMAK NİYE. CARPIP KACAN CİNAYETLE YARGİLANMALİ BANA GÖRE. 9 0 Yanıtla
  • BABA YUSUF: çok vermişler yazık hem adam öldürecek hemde 7.yıl yatacak 8 0 Yanıtla
  • ömer: iki insanın hayatı bitti. 2 5 Yanıtla
  • TİM07: Vallahi gene hakim vijdanlı çıkmış ceza vermiş trafik kazasın da ben kardeşimi kaybettim 2. duruşmada beraat etti ..1 gün bile ceza yemdi YARGITAY bu kararı onadı.........işte gelde güven adalet mişşş.... 7 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Hay sizin adaletinize tüküreyim.. Bu mudur yani şımarık bir veledin masum bir cana kıymasının karşılığı.. Allahım, bu hakim ve savcılara bırakma işlerimizi. 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement