Kaddafi'nin Oğluna Falaka Kamerada - Son Dakika
Dünya

Kaddafi'nin Oğluna Falaka Kamerada

Libya'nın öldürülen lideri Kaddafi'nin oğlu Saadi Kaddafi'nin işkenceye maruz kaldığı görüntüler ortaya çıktı.

05.08.2015 14:57  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Saadi Kaddafi'nin işkenceye maruz kaldığı görüntüler yayınlandı. Kaddafi'nin kaldığı el-Habda hapishanesinde çekildiği tahmin edilen 9 dakikalık videoda 42 yaşındaki Saadi Kaddafi, birkaç kişi tarafından dövüldükten sonra "Nerene vuralım? Kalçana mı, ayaklarına mı" sorusuna "Ayaklarıma" diye yanıt verince falakaya yatırılıyor.

2014'TE YAKALANIP ÜLKESİNE İADE EDİLMİŞTİ

Futbolcu olan Saadi, 2011'de Libya'dan kaçmış, 2014'te Nijer'de yakalanarak ülkesine iade edilmişti. Muammer Kaddafi'nin diğer oğlu Seyfülislam da, dönemin 8 üst düzey yetkilisiyle birlikte idam cezasına çarptırılmıştı.

İnsan Hakları İzleme Örgütü, görüntülerin yayınlanmasının ardından Libya makamlarına derhal soruşturma başlatılması için çağrı yaptı.

Kaddafi\'nin Oğluna Falaka Kamerada

Son Dakika Dünya Kaddafi'nin Oğluna Falaka Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • yeşil: Pkk nın çocuklarınada bu yapılsın 21 21 Yanıtla
  • nurcan: kaddafi manyagin sapigin onde gittigi bi adamdi haremi vardi kurtaj odalari vardi bi ayni zamanda subtanciydi nette okudugum ve terbiyemun el vermiycegi bir cok seyi bu adam yapmisti 4 33 Yanıtla
  • 77 yalova: Insanlik disi ,muslumanlikta yeri yok bunlarin 33 0 Yanıtla
  • BüyükTÜRK: Libya Kaddafiyi çok arayacaksın dünyanın uşaklığı yapacaksınız petrol bitene kadar 32 0 Yanıtla
  • Abdul sakar bin telal: Libya halkı kadafiyi çok arar ama işden Çoktan geçdi Rahatlık battı 29 0 Yanıtla
  • Furkan: Bu adamin babasi kibris haraketinde bize yardim eden tek lider degilmi biz simdi bu adami vuranlara nasil yardim ederiz turk insanina bu yakisirmi 26 0 Yanıtla
  • hasan: Ey Ak parti dusmanlari Kaddafi sizin sevmediğiniz emperyalist devletlere boyun egmedigi icin ailecek zulme maruz kaldı siz ne vicdansinizki dusmaninizin dusmaninin haline seviniyorsunuz 23 1 Yanıtla
  • Kürşad.: Bu araplar adam olmayacak.Kaddafinin kıymetini bilmediler şimdi petrollerini batılı devletler hüpletiyor.Tutmuş bi de oğluna işkence ediyorlar.Buna sevinen cahil vatandaşlarımıza gelince, Kıbrıs barış harekatından sonra Türkiyeye uygulanan ambargoyu kaddafi delmişti.şimdi ise türklerin libyada can güvenliği yok. 20 1 Yanıtla
  • AKP: Müslüman mileti nankör kadafi kendi halkını dünyaya tanıtı herkesi eşit tutu ama ne fayda adamı harcadılar Libya halkı çalışmıyordu herkes toktu Türkiye de işçi gidiyordu 21 0 Yanıtla
  • chp: Bir tokat yemiş gavat Ne var Bunlar libyayı yedi 5 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    19:42 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AFAD ve ilgili kurumların saha tarama çalışmalarına başladığını duyurdu.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ev ve ahırlar etkilendi
    19:28 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ev ve ahırlar etkilendi

    AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Yozgat'ta iki katlı bir ev ile Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar aldığını bildirdi. Ekiplerin saha tarama çalışmaları devam ediyor.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı
    18:48 Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, iki ülke arasındaki ilişkilerin müttefiklik düzeyine çıkarılmasını öngören Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı imzaladı. Görüşmede, siyasi, ticari-ekonomik, sağlık, eğitim, kültürel ve insani alanlardaki ilişkilerin geliştirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca, endüstriyel işbirliği, sınır aşan su kaynaklarının ortak kullanımı, ulaştırma ve transit taşımacılık alanlarında işbirliği ve ikili ticaret hacminin artırılması gibi konularda mutabık kalındı. İki cumhurbaşkanı arasında 30'a yakın anlaşma yapıldı.

  • Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi
    18:22 Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi

    Mohammed Salem'in çektiği fotoğrafta, Gazze'deki İsrail hava saldırısında ölen beş yaşındaki yeğeninin kefene sarılı cesedine sarılan Inas Abu Maamar yer alıyor. Jüri, fotoğrafın dayanılmaz bir kayba dair tüm hissi yansıttığını belirtti. Ayrıca, diğer dallarda da savaşlar, mülteci krizleri ve iklim değişikliği gibi konulara dair fotoğrafların ödüle layık görüldüğü belirtildi.


Advertisement