Kaddafi'nin Oğlu Seyfulislam'a İdam Cezası - Son Dakika
Güncel

Kaddafi'nin Oğlu Seyfulislam'a İdam Cezası

Devrik Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi ve eski 8 devlet adamının idamına karar verildi.

28.07.2015 12:19  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfulislam Kaddafi, eski istihbarat şefi Abdullah es-Senusi ve eski Başbakan el-Bağdadi el-Mahmudi hakkında idam cezası verildi.

VİDEO BAĞLANTISIYLA İFADE VERDİ

43 yaşındaki Seyfulislam ve diğer görevliler, Kaddafi'nin devrildiği 2011 yılındaki barışçıl gösterileri şiddetle bastırmak suçlamasıyla ceza aldı. Duruşmada bulunmayan Seyfulislam (43), video bağlantısıyla ifade verdi.

ÇÖLDE YAKALANMIŞTI

Kaddafi'nin ikinci eşinden doğan çocuklarının en büyüğü olan Seyfulislam, Kasım 2011'de Nijer'e kaçmaya çalışırken çölde yakalanmıştı.

TEMYİZ HAKKI BULUNUYOR

Trablus'ta bulunan BBC Muhabiri John Simpson, Seyfulislam ve idam cezası alan diğer mahkûmların temyiz hakkının bulunduğunu bildirdi.

Kaddafi\'nin Oğlu Seyfulislam\'a İdam Cezası

Son Dakika Güncel Kaddafi'nin Oğlu Seyfulislam'a İdam Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Cellat: Apo derhal idam edilmeli 20 6 Yanıtla
  • murat: senin baban büyük devlet adamıydı evlat 24 0 Yanıtla
  • gökhan: Ak Parti bunun idaminada karşı çıkar mursiye çıktığını gibi alışık zaten her şeye burnunu sokmaya 17 6 Yanıtla
  • FORDCU CAFER: APO KADDAFİNİN TIRNAĞI OLAMAZ KADDAFİ,Yİ ÇOK ARASINIZ ÖKÜZ MİLLET 18 3 Yanıtla
  • Habip : Bizim Davut bey Libya'ya bavulla 300 milyon dolar getirmişti, o parayı lütfen geri verin.Bak devlet çalışana emekliye maaş zor veriyor. 16 2 Yanıtla
  • cabbar: apo idam edilsin 10 7 Yanıtla
  • Habip : Libya halkı Kaddafiyi çok arar.Kan yiyip kan içiyor.petrolunuz sizin değil artık.ülkeniz halkıınız durma dağın 15 1 Yanıtla
  • Engin: Kaddafinin dışkısını ararlar demiştim karışıklıklar basladığında vede soylediğim gibi de oldu şimdi sıra içine kapanık ve somurulmeye açık olan bir libya karşılığı çıkar ve bir taraftan somur 14 2 Yanıtla
  • Ayyıldız..: Apo pisliğinin çoktan idam edilmesi lazımdı.. 12 3 Yanıtla
  • tun: Kaddafi. Cok ararsınız 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.


Advertisement