Tam Teşekküllü Kaçakçılık Düzeneği - Son Dakika
Güncel

Tam Teşekküllü Kaçakçılık Düzeneği

Sivas'ta, polis ekipleri düzenlediği operasyonla 52 bin 107 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

22.08.2014 20:05  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas- Erzincan karayolunun Çukurbelen köyü mevkisindeki bir akaryakıt istasyonunda Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu görevlileriyle yaptıkları ölçümlerde, benzin ve mazot numunelerinin geçersiz olduğunu tespit etti.

Ekipler, akaryakıt istasyonunda yaptıkları çalışmalar ve araştırmalarda yerin yaklaşık bir metre altında 13 metre uzunluğunda bir tank olduğunu ve bu tankla yasal benzin tankı arasında bir kapak bulunduğunu gördü.

Tank içerisine raylı bir sistem kurularak kaçak akaryakıt dolumunun sağlandığını tespit eden ekipler, gizli tank içerisinde yaklaşık 50 bin 558 litre kaçak motorin ve bin 549 litre kaçak benzin ele geçirdi.

Polis ekipleri, kaçak akaryakıtın pompaya gelmesini sağlayan ve uzaktan kumanda görevi yaptığı değerlendirilen özel düzenekli 2 hesap makinesine de el koydu.

Olayla ilgili, şirket yetkilisi S.A, iş yeri çalışanları M.Ç, O.B. ve G.Ç. hakkında yasal işlem yapıldı. Akaryakıt istasyonu mühürlenerek faaliyetine son verildi.

Tam Teşekküllü Kaçakçılık Düzeneği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tam Teşekküllü Kaçakçılık Düzeneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement