Kabataş'taki Otobüs Faciasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kabataş'taki Otobüs Faciasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Kabaştaş'ta İETT otobüsünün neden olduğu ve 2'si ağır 13 kişinin yaralandığı dehşet anlarının otobüs kamerasından çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

01.08.2014 22:41  Güncelleme: 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Kabataş'ta 2'si ağır 13 kişinin yaralandığı İETT otobüsü kazasının otobüs içinden çekilen görüntüleri ortaya çıktı

DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Önüne taksi alıp deniz iskelesine kadar sürükleyen ve 2'si ağır 13 kişinin yaralanmasına neden olan İETT otobüsünün içinden çekilen görüntüleri dehşete düşürdü.

NELER YAŞANDI?

Kağıthane-Kabataş seferini yapan İETT otobüsü Kabataş’ta, Kabataş durağından hareket ettikten kısa bir süre sonra önce park halindeki bir taksiye çarptı.

TAKSİYİ SÜRÜKLEDİ

Taksiyi sürükleyerek Bursa Deniz Otobüsleri İskelesi (BUDO)' ne giren otobüs yan kapıdan çıkarak Kabataş- Adalar İskelesi'ne hızla ilerledi. Yolda bekleyenlere çarparak ilerleyen otobüs son olarak iskele önünde bir büfeye çarparak durabildi. Kazada 2'si ağır 13 kişi yaralandı.

Kabataş\'taki Otobüs Faciasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kabataş'taki Otobüs Faciasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • a.rasim: bu şöförler burunlarından kıl aldırmıyor kendilerini en üst seviyede görüyorlar insanalrı küçümsüyorlar kibirli kibirli hareketler yapıyorlar insanalra hepsi olmayabilir ama P si diyeyim insan her zeman her yaptığı işi yeni yapıyormuş gibi olmalı kendine güven böyle kazalara sebebiyet verir fakat işini ilk günkü dikkatle ilk yapıyormuş gibi yapan insan çok şeyi düşünerek yapar bu şekilde mağdur etmez kendini tedbirsizlik ve işine emniyetsizce yapan bir zat bu şöför 6 0 Yanıtla
  • akın alkan: kaç km hızla gidiyodun şoför denilen adam 1 0 Yanıtla

Advertisement