Kabataş'ta İETT Otobüsü Durağa Girdi - Son Dakika
Güncel

Kabataş'ta İETT Otobüsü Durağa Girdi

Kabataş\'ta İETT Otobüsü Durağa Girdi

İstanbul Kabataş'ta İETT otobüsünün kontrolden çıkarak yolcuların arasına dalması sonucu 18 kişi kişi yaralandı.

01.08.2014 09:10  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde yaşanan otobüs kazalarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Kabataş'ta İETT otobüsü büfeye çarptı. Kazada büfenin yakınındaki otobüs durağında bekleyen 18 kişi yaralandı.

Kağıthane-Kabataş hattında seyir halinde bulunan İETT otobosünün şoförü, Kabataş'ta henüz belirlenemeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

DURAKTA BEKLEYEN YOLCULAR YARALANDI

Otobüs, Kadıköy-Adalar İskelesi önündeki büfeye çarparak durdurulabildi. Kazada büfenin yakınındaki otobüs durağında bekleyen vatandaşlar da yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

OTOBÜS KONTROLDEN ÇIKTI

Görgü tanıkları, otobüsün birden hareket ettiğini, şoförün otobüsü kontrol edememesi üzerine de iskeleye çarptığını söyledi.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL

Kaza nedeniyle Kabataş- Kadıköy - Adalar vapur seferleri iptal edildi.

Kaza sonrası olay yeri savaş alanına döndü



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kabataş'ta İETT Otobüsü Durağa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • murat koç: arkadaşlar nekadar cahilsiniz ya ülkede sadece otobüslermi kaza yapıyor olağan şeyler bunlar kasıt varmı yokmu o önemli otobüste kaza yapar motosiklette yapar otomobilde ne kadar cahil ve ön yargılısınız 8 18 Yanıtla
  • ENES: BİŞE FARK ETTİM SON GÜNLERDE HEP KAZA YAPAN OTOBÜSLER HEP AYNI MARKA (BMC) ??? 7 0 Yanıtla
  • ÇELİŞKİLİ: Yeni bir otobüs ihalesi yapılırsa şaşırmayın. birilerinin cebine para gireceği kesin. 6 0 Yanıtla
  • şule: kaza benim çalıştığım yerin çok yakınında gidip baktım ve otobüs tamamen ters yönden dalmış kaza mahalline. normalde kaza gidiş istikametinde ama otobüs geliş yönünde karşı şeritten geçmesi söz konu değil çünkü 2 tane tretuvar ve tramvay istasyonu var. sanki şoför kasıtlı ters istikametten gelip dalmış gibi. kaza olalı 1 saat oldu ve şu ana kadar 15 ambulans 4 itfaiye gitti oraya 6 0 Yanıtla Seda Demir: bilmeden Yanlış yorumlar yapyalım rica ediyorum. otobüs normal istikametinde durakların bulunduğu mahale girdi ancak frenleri tutmadığı için denize yöneldi oradan iyi bir manevrayla sağa döndü aksi taktirde içindeki onlarca yolcu ile denize uçacaktı. evet yaralılara ambulans yetmedi umarım can kaybı olmaz. yine de şoförün hakkını yememek lazım o durumda yapabileceği en iyi refleks hareket oydu. . . Tüm araçların kontrolleri bakımları yaptırılmalı insan topluluğunun olduğu yerlerde belki güçlü bariyerler olmalı bilemiyoruz ki 0 0 şule: bilmeden yanlış yorumlar yapılmıyor. otobüs içinde olan şahıstanda alınan haber doğrultusunda yazıldı. otobüs karşı istikametten kasten duraklara dalıyor frene basmıyor ayağını gazdan çekmiyor. 0 0
  • Özkan Öndersoy: Otobüslerin hat sürelerini ucu ucuna yapıp , geç kaldın mı ceza kesersen , otobüs şöförleride basar ve kaza yapar . . . Bayram ertesi diye çok kalabalık değildi . . . İskele o saatlerde normal olarak 100 kişiden aşağı olmazdı . . . Bir de Ada vapuru kalkmamış olsaydı işte o zaman katliam olurdu . . . 5 1 Yanıtla
  • Azrail: Sallamayın bu havalarda fren bakımının mutlaka yapılması şart hidrolik yağı kaçağı varmı vs. Çok önemli freni boşalmış mecbur bir yere çarpıp durdurmak zorunda kasti değil şeytanlık yapmayın arabalar hiç durmadan akşama kadar seferde varmı 1 saat bu sıcakta koşabilecek vatandaş . . . İett kontrol edeceksin bu otobüsleri eğer görevini yapmıyorsan bırak bu işleri 2 1 Yanıtla
  • PİRENS: BİR ŞÖFÖRÜ 21 SAAT ŞALIŞTIRIIRLARSA HAFTALIK İZİN VERMEZLERSE V EDE İETT. VE İST OTOBÜS AŞ. BUNU GÖZYUMARLARSA HERZAMAN OLACAK BÖYLE KAZALAR. 0 0 Yanıtla
  • ibrahim: acaba hiç inceledinizmi şöförler haklarını alıyormu. tur dadikalarına baktınızmı. şöförler istirat ediyolarmı. aldığı parayı inceledinizmi. bazı seferlerini görüyorum şöförler wc ihtiyaclarını bile karşılayamıyorlar. yaptığı işe bakın bide aldığı haklarına bakın 0 0 Yanıtla
  • İtalya'da Suriyeli Genç Kıza Tecavüz İddiasıyla Gözaltına Alınan İki Kişi
    17:07 İtalya'da Suriyeli Genç Kıza Tecavüz İddiasıyla Gözaltına Alınan İki Kişi

    İtalya'da iki kişi, 17 yaşındaki Suriyeli bir genç kızı alıkoyarak tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Kızın, Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye gittiği, geçen yılki depremlerin ardından da Almanya’ya ulaşmaya çalıştığı bildirildi. İtalya’da yürütülen operasyonda gözaltına alınan bir Pakistan ve bir Afganistan vatandaşına insan kaçırma, gasp, cinsel şiddet, yaralama ve yasa dışı göçe yardım suçlamaları yöneltiliyor.

  • İzmir'de Esnafın İşleri Durgun, Turistlere Bağlıyorlar
    17:05 İzmir'de Esnafın İşleri Durgun, Turistlere Bağlıyorlar

    İzmir'de esnaf, vatandaşların alım gücünün düşmesiyle işlerinin etkilendiğini belirterek turistlere umut bağladıklarını söyledi. Esnaf, dükkan kiralarını ödemekte zorlandıklarını ve güçlerinin kalmadığını ifade etti. Fiyat artışları ve vatandaşların satın alma gücünün düşmesi nedeniyle esnafın işleri durgunlaşmış durumda. Esnaf, idare etmeye çalıştıklarını belirtirken, turistlerin gelmesini beklediklerini dile getirdi.

  • Ankara'da Tulu Kitap tarafından yayımlanan çocuk edebiyatı dergisi 'Kuşluk' tanıtıldı
    17:04 Ankara'da Tulu Kitap tarafından yayımlanan çocuk edebiyatı dergisi 'Kuşluk' tanıtıldı

    Ankara'da Tulu Kitap tarafından yayımlanan çocuk edebiyatı dergisi 'Kuşluk'un tanıtımı Gölbaşı Vilayetler Evi'nde yapıldı. Tanıtım programına Tulu Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalkan, Genel Yayın Yönetmeni Enes Celep, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Derginin ilk sayısı mart ayında piyasaya çıktı. Dergi, 2024 yılında elde edilecek abonelik gelirlerinin tamamını Gazze'ye bağışlayacak.

  • Konya Beyşehir'de çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü
    17:04 Konya Beyşehir'de çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni, yapılan incelemede yıldırım düşmesi olarak belirlendi.

  • Van'ın Bahçesaray ilçesinde besiciler hayvanlarını otlatmaya başladı
    17:03 Van'ın Bahçesaray ilçesinde besiciler hayvanlarını otlatmaya başladı

    Bahçesaray ilçesinde çetin geçen kış boyunca ahırlarda beslenen küçükbaş hayvanlar, havanın ısınmasıyla birlikte meralara çıkarıldı. Besiciler, doğanın canlanmasıyla yeşeren meralara götürdükleri hayvanlarını gün boyunca otlattıktan sonra tekrar ahırlara getiriyor. Uzun süre sonra hayvanlarını otlaklara çıkarmanın ve yem masraflarından kurtulmanın sevincini yaşayan besiciler, bu durumdan memnuniyet duyuyor.

  • Gemlik Belediye Başkanı Deviren: 'Sorumlular cezalandırılacak'
    17:00 Gemlik Belediye Başkanı Deviren: 'Sorumlular cezalandırılacak'

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Yenimahalle'de istinat duvarının çökmesi sonucu meydana gelen olayla ilgili açıklama yaparak, sorumluların cezalandırılacağını belirtti.

  • İzmir'de Türk Silahlı Kuvvetleri Sergisi Açıldı
    16:59 İzmir'de Türk Silahlı Kuvvetleri Sergisi Açıldı

    İzmir'de, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen '1923'den Günümüze Türk Silahlı Kuvvetleri Sergisi'nde, Mehmetçik'in Cumhuriyet'in ilk yıllarından bugüne kadarki 114 fotoğrafı sergilendi. Sergiyi gezen vatandaşlar, fotoğrafları inceleyerek gurur duyduklarını ifade etti. Sergi, 22 Nisan Pazartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

  • Siirt'te uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı
    16:59 Siirt'te uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı

    Siirt'in Baykan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 266 gram metamfetamin ve 270 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 şüpheli tutuklandı.

  • Kayseri Serbest Bölge'de Yapılan Projeler Firmalara Sunuldu
    16:58 Kayseri Serbest Bölge'de Yapılan Projeler Firmalara Sunuldu

    Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Serbest Bölge'de hayata geçirilen projeler hakkında bölgede faaliyet gösteren firmalara sunum yaptı. Palancıoğlu, Serbest Bölge'nin daha cazip hale gelmesi için yatırımlara devam edeceklerini, doğalgaz, yağmur suyu hattı, içme suyu hattı, kanalizasyon, atık su arıtma tesisinin büyümesi gibi çalışmaları yürüttüklerini belirtti. Serbest Bölge'nin tüm yollarını açtıklarını, kilitli parke yol yapımının devam ettiğini ve birçok bitmiş veya üretime geçmek üzere olan firmanın bulunduğunu ifade etti. Ayrıca, yeşil serbest bölge olma hedeflerine de değinen Palancıoğlu, Kayseri Ticaret ve Sanayi odalarının başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve sanayicilere teşekkür etti.


Advertisement