Juventus Başkanının 'Türk Aşkı' Kavgası! İhanete Uğrayan Eş Ev Bastı - Son Dakika
Spor

Juventus Başkanının 'Türk Aşkı' Kavgası! İhanete Uğrayan Eş Ev Bastı

Juventus Başkanının \'Türk Aşkı\' Kavgası! İhanete Uğrayan Eş Ev Bastı

Andrea Agnelli'nin Deniz Akalın'la yasak aşkının hesabını sormak için Juventus başkanının evini basan eşi Emma Winter, ortalığı ayağa kaldırdı.

30.11.2015 10:46  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk manken Deniz Akalın, Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile eşini karşı karşıya getirdi. Ülkenin ünlü magazin dergisi Chi, İtalyan işadamı ile Emma Winter arasında yaşanan kavgayı fotoğrafladı.

İHANET SONRASI EVİ TERK ETTİ

Andrea Agnelli'nin 10 yıldır evli olduğu, iki çocuğunun annesi 38 yaşındaki İngiliz eşinin, ihaneti öğrenmesinin ardından geçtiğimiz haftalarda evi terk ettiği ortaya çıkmıştı. Deniz Akalın'ın ise, başkanın yakın dostu olan ve geçtiğimiz sezona kadar Juventus'un Pazarlama Müdürlüğü'nü yürüten Francesco Calvo ile evli olduğu, ancak Agnelli ile yakınlaşmalarının ardından onların da evliliklerinin çatırdadığı belirtilmişti.



EVE BASKIN YAPTI

Londra'ya dönmeyi düşünen ancak çocuklarının iyiliği için Torino'da kalmayı tercih eden Emma Winter, önceki gece başkanın evine bir baskın yaptı. İçerde başlayan ve dışarı taşan tartışmada ikili Agnelli'nin evinin önünde tartışırken görüntülendiler.

TÜM MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI

Winter'ın ortaya çıkan gerçekler nedeniyle Andrea Agnelli'den bir açıklama istediği ardından kavganın büyüdüğü ve tüm mahalleyi ayağa kaldırdığı ifade edildi.

İşte İtalyan başkanla-eşi Emma Winter'ın kavgasından kareler...





Son Dakika Spor Juventus Başkanının 'Türk Aşkı' Kavgası! İhanete Uğrayan Eş Ev Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • arthistory55: ne soylenebilir ki, bayragimi topragimi tum vatandaslarimi ulkemi seviyorum sanat tarihi mezunuyum ve issizim tesekkurler ulkem... verdigin karsilik icin. 5 0 Yanıtla
  • Pilot: Evli erkek peşinde şıllıklar! 5 0 Yanıtla
  • Hüma: Türk kadınlarının bir kısmı İtalyan erkek sevdasında türk erkeklerinin bir kısmı rus kadın sevdasında Vallahi ben Türküm şükür Türkle evliyim Dili dilime adeti adetime huyu huyuma denk.. Bizden mutlusu yok 2 0 Yanıtla
  • 1: Sadece başlığı okudum.Eğer onlar HAYAT FELSEFESİ,ni( İslam ahlakını,demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu(diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları)seçmişler.Uzun ince bir yoldalar.Gidiyorlar gündüz gece. 1 0 Yanıtla
  • deniz: nesli ver bi italyan a rahatla :) 0 0 Yanıtla
  • deniz: Sevgili manken kardeşim bi ora kalmıştı şimdi tamam oldu 0 0 Yanıtla

Advertisement