Jose Sosa İlk Golünü Oğuz Dağlaroğlu'na Attı - Son Dakika
Spor

Jose Sosa İlk Golünü Oğuz Dağlaroğlu'na Attı

Akhisar kalecisi Oğuz Dağlaroğlu Türkiye'ye gelen gözde oyunculardan Alex, Drogba ve Sosa'nın ilk gollerini kaydettiği kaleci olarak kayıtlara geçti.

21.12.2014 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor'un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza ve Galatasaray'ın eski yıldızı Drogba'dan sonra bu kez de Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'nın ligde attığı ilk gole tanıklık etti.

Brezilyalı yıldız Alex de Souza, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü 21 Ağustos 2004'te atmıştı. Brezilya yıldız, sarı lacivertlilerin İstanbulspor'u 3-0 yendiği maçta kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nu avlamış ve takımının son golünü kaydetmişti.

Galatasaray'da 1.5 sene forma giyen Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba da sarı kırmızılı forma altındaki ilk golünü 15 Şubat 2013'te atmıştı. Tecrübeli forvet, Galatasaray'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1 yendiği maça sonradan dahil olmuş ve 67. dakikada skoru eşitleyen gole imzasını atmıştı.

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Jose Ernesto Sosa da Süper Lig'deki ilk golünü Oğuz Dağlaroğlu'na attı. Sosa, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maçta frikikten attıüğı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Ajansspor

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Jose Sosa İlk Golünü Oğuz Dağlaroğlu'na Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.


Advertisement