Jetler Kuzey Irak'taki Hedefleri 10 Uçakla Bombaladı - Son Dakika
Güncel

Jetler Kuzey Irak'taki Hedefleri 10 Uçakla Bombaladı

TSK'ya bağlı jetler Kuzey Irak'taki hedeflerine yönelik yeni bir hava operasyonu daha gerçekleştirdi. Operasyona 10 savaş uçağının katıldığı öğrenildi.

03.08.2015 20:55  Güncelleme: 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı 10 savaş uçağının Kuzey Irak'ta yer alan PKK hedeflerini bir kez daha bombardımana tuttuğu bildirildi.

HEDEFLER ARASINDA BAŞTA KANDİL VAR

Türk Hava Kuvvetleri bugün Kuzey Irak'ta başta Kandil olmak üzere PKK mevzilerine yönelik yeni bir hava operasyonu daha yaptı. Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden kalkan uçaklar PKK hedeflerine bomba yağdırdı.

OPERASYON ÜÇ ŞEHİT ADINA DÜZENLENDİ

Karabulak Jandarma Karakolu önünde 2 ton bomba yüklü traktörün havaya uçurulması sonucu şehit düşen Medet Mat ve Mansur Cengiz ile Mardin Midyat'ta mayın saldırısında şehit olan er Barış Akkabak'ın adına düzenlenen operasyona Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan 10 F-16 katıldı.

HEDEFLER LAZER GÜDÜMLÜ BOMBALARLA İMHA EDİLDİ

Öğleden sonra yapılan ve 3 saat süren operasyonda Kuzey Irak'ta başta Kandil olmak üzere değişik bölgelerde PKK'ya ait mağara, sığınak ve mühimmat depoları bombalandı. PKK hedeflerinin lazer güdümlü bombalarla imha edildiği bildirildi.

Jetler Kuzey Irak\'taki Hedefleri 10 Uçakla Bombaladı

Son Dakika Güncel Jetler Kuzey Irak'taki Hedefleri 10 Uçakla Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (115)

  • bedirhan: Bin yilda vursaniz viz gelir tiris gider.. Bu yüzyıl Kürtler indir 19 101 Yanıtla
  • Bruce wayne: Pkk silah bırakmalidir yeter artık kan dökülmesin!!! 91 19 Yanıtla
  • aynen: Turkiyenin bence tek caresi var kurtlerle ittifak kurmak olasi bir dis mudahalede ulke suriyeden daha beter olabilir 22 72 Yanıtla
  • Vur Mehmedim namus günüdür: . 77 17 Yanıtla
  • Mutlu: Ellerinize sağlık. Kökünü kurutun şu pkk nın 64 14 Yanıtla
  • CELLAT: Gebersin etekli fistanlılar 49 9 Yanıtla
  • ZAZA NİYAZİ: ZAZA NİYAZİ:HERKES PKK YI KULLANIYOR.. PKK DA KULLANILMAYA ALIŞMIŞ.. ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR.HİÇ DİKİŞ TUTMUYOR.. HEP DİKİYORLAR AMA YİNE BOLLAŞMIŞ. HERKES KULLANIYOR.. PKK KUDURUNCADA TÜRKİYE YE VE KÜRTLERE SALDIRIYOR. ...HERKES PKK YI KULLANIYOR.. PKK DA KULLANILMAYA ALIŞMIŞ.. ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR.HİÇ DİKİŞ TUTMUYOR.. HEP DİKİYORLAR AMA YİNE BOLLAŞMIŞ. HERKES KULLANIYOR.. PKK KUDURUNCADA TÜRKİYE YE VE KÜRTLERE SALDIRIYOR. 45 11 Yanıtla
  • Dadaş: Kaç köpek geberdi onun haberini verin. 47 5 Yanıtla
  • Vur Mehmedim namus günüdür: Kara harekatı yapılmalı aniden acilen sadece bordo bereliler ve Jandarma özel harekat birlikleri katılmalı ve harekat uzun süre devam etmli 44 6 Yanıtla
  • tunahan: Ellerinize saglik aslanlar allah yardimciniz olsun 40 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement