Jcı Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması Finalistleri Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Jcı Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması Finalistleri Belli Oldu

Jcı Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması Finalistleri Belli Oldu

CYEA Türkiye ödülleri 27 Ekim, Pazartesi günü Avantgarde Otel Levent’te düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

30.10.2014 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği JCI Türkiye tarafından JCI Kadıköy Şubesi ev sahipliğinde Para Dergisi işbirliği ve Türk Telekom'un desteği ile düzenlenen Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması sonuçları açıklandı. 27 Ekim tarihinde Avantgarde Otel Levent'te düzenlenen ödül töreninde birincilik ödülünü moda arama motoru Vitringez.com'dan Natali Yeşilbahar kazandı. Yine gecenin bir diğer ödül programı olan Creative Business Cup'ta şampiyon Binnazabla.com ile Sertaç Taşdelen oldu.


Alışveriş ve moda arama motoru olarak öne çıkan ve kısa süredee her 6 kullanıcıdan birinin ziyaret ettiği büyüklüğe ulaşan Natali Yeşilbahar´ın girişimi vitringez.com daha şimdiden alanında yaratıcı çözümler getirmiş durumda… Kullanıcılara kadın, erkek, çocuk ve bebek kategorilerindeki yeni sezon ve indirimli, giyim, aksesuar ve kozmetik alışverişlerinizde en geniş ürün yelpazesine ulaşabilme imkanı sunuyor. Kullanıcılar ayrıca çantadan ayakkabıya, abiyeden spor giyime, hamileden büyük bedene her ürünü yeni sezon ve indirimli seçenekleriyle de Vitringez.com'da bulabiliyor. Vitringez.com'da ayrıca ürünleri marka, renk, beden ölçüsü, fiyat seçeneklerine göre aratabilmek de mümkün; kullanıcılar kuracakları alarmlarla yeni ürünler ve indirim fırsatlarından haberdar olmak mümkün.


Arden Agopyan, girişimi olan cloudarena.com CYEA 2014 jürisi tarafından ikincilikle ödüllendirildi. Cloudarena.com müşteri turizm sektöründe otel ve diğer konaklama tesislerinin satış ve tanıtımlarının online yönetilebilmesine yönelik çözümler getiriyor. Cloudarena.com, satışları arttırmak için birden fazla satış sitelerindeki ilanlar, rezervasyonlar ve diger takipler arasında kaybolup verdiği hizmete odaklanamayan tesis sahiplerinin, tur operatörlerinin ve ajanslarin işlerini kolaylaştıran yazılımlar üretiyor.


Üçüncülük ödülünü Abdulkadir Kayıklı liderligindeki sağlık alanında yenilikçi çözümler üreten, konusunda uzman mühendislerin bir araya geldiği Hayriya Teknoloji aldı. (www.hayriya.com). Abdulkadir Kayıklı´nın girişimciliği ile ortaya çıkan ve Tübitak'ın da önemli maddi katkılarının olduğu Hayriya, medikal gereçler ve bilgi sistemleri geliştiriyor. Hastalığın erken tanı ve tedavisi ; kronik rahatsızlıkların sürekli takibi ; giyilebilir uzaktan kontrol ve bilgi akışı sağlayan; yenilikçi ve yaratıcı ürünlerle gelecek icin sağlık alanında daha şimdiden yeni ufuklar açmış durumda...




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Jcı Türkiye Yaratıcı Genç Girişimci Yarışması Finalistleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement