Malkara'da Çalınan 46 Koyun Bulundu - Son Dakika
Güncel

Malkara'da Çalınan 46 Koyun Bulundu

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Jandarma, bir çiftlikte damdan çalınan 46 koyunu yaptığı operasyonla ele geçirdi.

20.12.2014 22:15  Güncelleme: 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, Gönence Mahallesi kırsalındaki Ergün Toluca’nın sayasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malkara’daki evinden sabah hayvanları beslemeye gelen Toluca, ahırda hayvanlarını göremeyince şok oldu. Ardından durumu 156’ya bildirdi. Jandarma ekipleri, çobanlık yaptığı bilinen Ersoy K.’nin (37) koyunları çaldığını tespit etti. İlçe genelinde geniş çaplı operasyon başlatan jandarma, ilk belirlemelere göre ilçe merkezi girişinde 41 tanesini canlı halde, Kadıköy Mahallesi kırsalında ise 5 tanesini kesilirken yakaladı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Tekirdağ İl ve Malkara İlçe Jandarma ekipleri, kayıplara karışan Ersoy K.’nin yakalanması için çalışma başlattı. 

HÜSEYİN TAYYAR 

Malkara\'da Çalınan 46 Koyun Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malkara'da Çalınan 46 Koyun Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da sepetli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı
    14:48 Malatya'da sepetli motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen kazada, sepetli motosikletin devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada sürücü H.Y'nin bacağı sıkışırken, C.Y. ise düşerek yaralandı. Olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan sürücünün bacağı kurtarıldı ve yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü.

  • Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı
    14:48 Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı

    Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katıldı. Çalıştayda, seçim sürecindeki başarılı deneyimler ve CHP'li belediye başkanlarının yapacağı çalışmalar ele alınıyor.

  • Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak
    14:47 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Hedefimiz Avrupa Kupası'na katılmak

    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirtti. Uygun, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarını yakaladıklarını ve kalan maçlarda alacakları puanlarla Avrupa yolunda ilerlemek istediklerini söyledi. Ayrıca, hakemlerin hakkaniyetli olmasını ve Türk futbolunda hakemlik sisteminin geliştirilmesini istediğini dile getirdi. Sivasspor taraftarları da antrenman öncesi takıma moral ziyareti yaparak desteklerini gösterdi.

  • Kayseri'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi
    14:47 Kayseri'de İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi

    Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Platform üyeleri Filistin bayrakları ve 'Şehitlerimiz ve Filistin için meydandayız' yazılı pankart açtı. Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı Kayseri Şube Başkanı Önder Bulut, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarını kınayarak Filistin'in yanında olduklarını belirtti.

  • Bilecik'te Trabzon hurma fidanı dağıtıldı
    14:43 Bilecik'te Trabzon hurma fidanı dağıtıldı

    Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, belediyenin destekleri ile atıl vaziyette bulunan beldenin verimli sulak arazilerinin yeniden canlanmaya başladığını belirterek Trabzon hurma fidanlarının dağıtıldığını açıkladı.

  • Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor
    14:42 Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor

    Gelibolu Yarımadası, Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yılı dolayısıyla düzenlenecek törenler öncesi binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Tarihi mekanlar, öğrenci grupları ve belediyelerin düzenlediği gezilerle ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, yağmura rağmen minnet duygularıyla anıtları gezerek atalarını yad ediyor.

  • CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi
    14:38 CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi

    CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, TBMM'de kabul edilen Turist Rehberliği Meslek Kanunu ile Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'nda yapılan değişiklikleri eleştirerek, turizm sektörünün taleplerini ciddiye almayan iktidar anlayışını eleştirdi. Özcan, turizm gelirinin artırılması ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kanunda yapılan düzenlemelerin Anayasa'ya ve dernek kurma özgürlüğüne aykırı olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanına hakaret suçunun turizmle ilgili bir kanunda yer almasını eleştirdi. Özcan ayrıca, yeni düzenleme ile Türkçe rehberlik adı altında yabancı dil şartının kaldırılmasının rehberlerin ücretlerinin düşmesine neden olacağını ifade etti.


Advertisement