Jandarma Köpeği "Vadi" Uyuşturucuyu Böyle Buldu - Son Dakika
Güncel

Jandarma Köpeği "Vadi" Uyuşturucuyu Böyle Buldu

Jandarma Köpeği "Vadi" Uyuşturucuyu Böyle Buldu

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu düzenledi.

08.10.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu düzenledi. Narkotik dedektör köpeği 'Vadi' yapılan operasyonda çekyat koluna gizlenmiş 2 kilo 184 gram eroin buldu.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Arnavutköy'de bulunan eğlence yerlerine uyuşturucu satışı yapıldığı yönündeki bir ihbarla ilgili olarak çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan bir evde yaşayan F.Ö.'yü 1 ay boyunca takip etti. Ekipler uyuşturucu maddelerin bu evde satışa hazır olarak bekletildiğini tespit etti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arama kararı alan jandarma ekipleri salı günü operasyon düzenledi. Operasyona Jandarma narkotik detektör köpeği 'Vadi' de katıldı.

ODA SPREYİ VE SİGARA DUMANINA RAĞMEN 'VADİ' YİNE BULDU

Evde arama yapıldığı sırada şüpheli F.Ö. uyuşturucu maddeyi sakladığı odada sigara içerek ve oda spreyi sıkarak narkotik köpeği Vadi'nin koku almasını engellemeye çalıştı. Yapılan aramada, jandarma ekipleri ve detektör köpek vadi arama yaptı. Yapılan aramalarda 2 kilo 184 gram eroin, 7 bin 850 lira, 500 ABD doları ile 250 Euro, 2 hassas terazi, kilitli poşetler ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan katkı maddeleri ele geçirildi.

13 SUÇTAN KAYDI VAR

Şüpheli F.Ö.'nün yapılan detaylı incelemesinde resmi belgede sahtecilik ve uyuşturucu madde satışı suçundan toplam 13 kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Şüpheli, F.Ö. Cumhuriyet Başsavcısı'nın talimatıyla gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALININCA RAHATSIZLANDI, 1 GÜN SONRA TUTUKLANDI

66 yaşındaki şüpheli F.Ö.'nün gözaltına alındığı sırada rahatsızlandığını iddia etmesi üzerine Jandarma ekipleri, F.Ö.'yü Küçükçekmece'de bulunan Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürerek tedavi altına alınmasını sağladı. 1 gece hastanede tedavi gören şüpheli tedavisinin ardından taburcu edilince sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

JANDARMA SON 1 YILDA 263 KİLO EROİN ELE GEÇİRDİ

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son bir yıl içerisinde uyuşturucu ile mücadele konusunda yaptıkları operasyonlar sonucunda toplam 263 kilo eroin ele geçirildiği öğrenildi.

OPERASYON JANDARMA KAMERASINDA

Ekiplerinin operasyon anı Jandarma kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Jandarma ekiplerinin binaya girmesiyle başlayan görüntülerde ekiplerin eve girmeden hazırlık yapmaları görülüyor. Jandarma ekipleri eve girince evde bulunan odalarda arama yapmaya başlaması görüldü. Evde yapılan arama çalışmalarına detektör köpek Vadi'nin de katılması görüntülere yansıdı. Vadi'nin bir çekyatın koluna hassasiyet göstermesi üzerine ekipler çekyatın kolunu sökerek uyuşturucu maddelerin gizlendiği bir zulaya ulaştığı görüldü. Jandarma ekipleri ele geçirdikleri uyuşturucu maddelerden numuneler alarak analiz etmesi görüntülere yansırken şüphelinin mahkemeye sevk edilmesiyle görüntüler son buldu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarma Köpeği 'Vadi' Uyuşturucuyu Böyle Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na katıldı
    10:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na katıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın başkanlığındaki 'Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na telefonla katılarak, 'Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır.' dedi.

  • Edirne, çeltikte olduğu gibi ayçiçeği üretiminde de ilk sırada
    10:29 Edirne, çeltikte olduğu gibi ayçiçeği üretiminde de ilk sırada

    Edirne Valisi Yunus Sezer, kentin tarımsal üretim verilerine göre çeltikte olduğu gibi ayçiçeği üretiminde de ilk sırada yer aldığını belirtti. Trakya topraklarının mümbit olması ve bilinçli tarım uygulamalarıyla Edirne'nin tarım potansiyelinin arttığı vurgulandı. Kentte gerçekleştirilen sulama projeleriyle tarımsal üretim hacminin daha da artacağı ifade edildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın afişleri İzmir'e asıldı
    10:28 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın afişleri İzmir'e asıldı

    AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın seçim afişleri İzmir'e asıldı. Bayraklı'da bir reklam panosunda İzmir adayları arasında yer alan Büyükakın'ın afişinin üzerinde "Hayaldi gerçek oldu, Kartepe Teleferik hayırlı olsun" mesajı yer aldı.

  • Aydın Sultanhisar'da Vatandaşlar ve Esnaflar Tarafından Çocuk İftarı Düzenlendi
    10:26 Aydın Sultanhisar'da Vatandaşlar ve Esnaflar Tarafından Çocuk İftarı Düzenlendi

    Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Hisar Camii'nde, vatandaşlar ve esnafların katkılarıyla çocuk iftarı düzenlendi. İftar programında, çocuklar Ramazan ayının bereketini yaşarken keyifli vakit geçirdi. Program, Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve dualarla devam etti ve teravih namazının ardından yapılan ikramlarla son buldu. Etkinlik, çocukların manevi duygularını güçlendirirken birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdi. Sultanhisarlılar, bu tür etkinliklerin toplumun her kesimine dokunarak güzelliklerin paylaşılmasına vesile olduğunu belirterek, gelecek yıllarda da benzer organizasyonların düzenlenmesini temenni etti.

  • CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in '3 T' Formülü Vatandaşlardan Tam Not Aldı
    10:25 CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in '3 T' Formülü Vatandaşlardan Tam Not Aldı

    31 Mart yerel seçimleri kapsamında adaylar çalışmalarını tamamladı. Aydın'da sahaya ilk inen isimlerin başında yer alan CHP'nin Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in ilçenin kalkınması amacıyla başlattığı tarım, ticaret ve turizm ağırlıklı '3 T' formülü vatandaşlardan tam not aldı.

  • Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan Ayında Gıda Denetimlerini Sürdürüyor
    10:24 Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan Ayında Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

    Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının ilk gününden itibaren hafta sonları da dahil olmak üzere aralıksız olarak iftar sonrası gıda denetimlerini sürdürüyor. 300'e yakın denetim gerçekleştiren ekipler, vatandaşların sağlıklı gıdaya kolay erişimini hedefleyen gece denetimlerine devam edeceklerini belirtti. Denetimlerde gıda işletmelerinin hijyen standartları ve ürün kalitesi inceleniyor. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, vatandaşların şüpheli durumlarda yetkililere bildirimde bulunmalarını ve toplumun iş birliği içinde olmasını önemli bir adım olarak vurguladı.

  • Çankaya Belediyesi Baharı Sanat Etkinlikleriyle Karşılıyor
    10:24 Çankaya Belediyesi Baharı Sanat Etkinlikleriyle Karşılıyor

    Çankaya Belediyesi, nisan ayında sanat merkezleri, sergiler, atölye çalışmaları, tiyatro ve konserlerle bahara merhaba diyor.

  • Sinop'ta Emekli Vatandaşlar Ekonomik Sıkıntı İçinde
    10:24 Sinop'ta Emekli Vatandaşlar Ekonomik Sıkıntı İçinde

    Sinop'ta yaşayan emekli vatandaşlar, emekli maaşlarının yetersiz olduğunu ve ekonomik olarak mutlu olmadıklarını ifade etti. Yaşlı nüfus oranının en yüksek olduğu il olan Sinop'ta yaşayan emekli vatandaşlar, maaşlarının artan yaşam maliyetlerini karşılamaya yetmediğini belirtti.

  • İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında 38 düzensiz göçmen yakalandı
    10:23 İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında 38 düzensiz göçmen yakalandı

    Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında lastik botta bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, 1'i çocuk toplamda 38 düzensiz göçmeni yakaladı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Çankaya'da Yaşamış Yazar ve Şairlerin İzinde Projesi Devam Ediyor
    10:22 Çankaya'da Yaşamış Yazar ve Şairlerin İzinde Projesi Devam Ediyor

    Çankaya Belediyesi, ilçede yaşamış ve topluma değer katmış yazar, şair ve sanatçıların adlarını, yaşadıkları binalara isim plaketlerini yerleştirerek ölümsüzleştiriyor. Son olarak dünyaca ünlü tiyatro yazarı Tuncer Cücenoğlu'nun ismi, Kurtuluş'ta yaşadığı eve asıldı.


Advertisement