Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Güncel

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen operasyonlarda yasa dışı kaçak Hint keneviri ve sigara kaçakçılarına göz açtırılmıyor.

30.09.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen operasyonlarda yasa dışı kaçak Hint keneviri ve sigara kaçakçılarına göz açtırılmıyor.

İl Jandarma Komutanlığından edinilen bilgiye göre, son iki ay içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda, Pasinler ilçesinde 18, Tortum ilçesinde 8, Aziziye ilçesinde 4 ve Hınıs ilçesinde 1 olmak üzere toplam 31 Yasa dışı Hint keneviri ekim olayı yapıldığı belirlenerek söz konusu olaylarda 1 milyon 584 bin 682 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Jandarma ekipleri aynı dönem içerisinde Tortum ve Aşkale ilçesinde 2 uyuşturucu madde kaçakçılığı ve Şenkaya ilçesinde 1 Türk Lirası'nda sahtecilik, Aşkale ilçesinde 7, Yakutiye ilçesinde 3 ve Pasinler ilçesinde 2 olmak üzere toplam 46 kaçakçılık olayını gün yüzüne çıkardı. Söz konusu kaçakçılık olaylarında ise 830 gram kubar esrar, 84 adet sahte 100 TL banknot ve 41 bin 230 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Olaylarda yakalanan 46 şüpheli şahsın adli makamlara sevk edilerek haklarında yasal işlem başlatıldığı, 2 şüphelinin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda öğrencilerin atıktan sanata ürünleri sergilendi
    19:04 Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda öğrencilerin atıktan sanata ürünleri sergilendi

    Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'nda, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin atıklardan yaptığı ürünler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü standında sergilendi. Karnavalın ana teması olan karbon ayak iziyle ilgili bilinçlendirme yapılırken, öğrencilerin geri dönüşüm bilincini ve doğa sevgisini aşıladığı belirtildi.

  • Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi
    19:03 Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi

    Alaca Belediyesi, bayar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenledi. Cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ile birlikte yağmur duası yaptı.

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.


Advertisement