Jandarma Ekipleri, "Kurban Bayramı Mesaisinde" - Son Dakika
Yerel

Jandarma Ekipleri, "Kurban Bayramı Mesaisinde"

Jandarma Ekipleri, "Kurban Bayramı Mesaisinde"

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde olası hayvan hırsızlıklarını önlemek amacıyla köyleri dolaşarak vatandaşları uyardı.

17.09.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde olası hayvan hırsızlıklarını önlemek amacıyla köyleri dolaşarak vatandaşları uyardı.

Alınan bilgiye göre, sorumluluk sahasındaki köyleri tek tek dolaşan jandarma ekipleri, üreticileri hayvanlarını başıboş bırakmamaları, ağıllarını kilitli tutmaları ve şüpheli bir durumla karşılaştıklarında "156 jandarma ihbar hattını" aramaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Ekipler, ayrıca Geneyik, Kızılhisar ve Bayramlı mahallelerinde oturan bazı hayvan sahipleriyle de toplantı yaptı.

Geneyik Mahallesinde ikamet eden ve hayvancılıkla uğraşan Mehmet Ekici, jandarmanın duyarlılığından duydukları memnuniyeti dile getirerek "Kurban Bayramı öncesinde hayvan hırsızlıklarının yaşanması genellikle beklenen bir hadise. Bu yüzden, jandarmayla sıkı bir işbirliği içerisinde olmamız gerektiğinin farkındayız. Sağolsunlar, onlar da bu gerekli tedbirleri alarak bizleri rahatlatıyorlar" dedi.

Geneyik Mahalle Muhtarı Mustafa Koyuncu ise Kurban Bayramında hırsızlık olaylarının arttığını, jandarmanın da hayvan hırsızlıklarını önlemek amacıyla yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Ekipleri, 'Kurban Bayramı Mesaisinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement