İstanbul'da 66 Bin 200 Paket Kaçak Sigara Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 66 Bin 200 Paket Kaçak Sigara Yakalandı

İstanbul\'da 66 Bin 200 Paket Kaçak Sigara Yakalandı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şırnak'tan gelen bir tırda yaptıkları aramada, piyasa değeri 300 bin lira olan 66 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirdi.

16.10.2014 17:38  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Şırnak'tan gelen bir TIR'da yaptıkları aramada, piyasa değeri yaklaşık 300 bin lira olan 66 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 şüpheli savcılığa sevk edildi. Operasyon anı jandarma kamerası tarafından an be an görüntülendi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Irak'tan yasadışı yollarla Türkiye'ye sokulan kaçak sigara yüklü bir TIR'ın İstanbul'a getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Nakliye yapacak TIR'ın şirket bilgileri ile fiziksel özelliklerini tespit eden ekipler, TIR'ın 13 Ekim akşamı Şırnak'tan yola çıktığını belirledi. TIR, İstanbul girişinde jandarmaya bağlı sivil araçlarla takibe alındı. Daha sonra TIR'ın gideceği istikamette önlem alan ekipler, TIR'ı TEM Otoyolu'nda durdurdu. Burada yapılan ilk aramanın ardından, TIR, Jandarma Bölge Komutanlığı'na çekildi. Operasyon anı saniye saniye Jandarma kamerasına kaydedildi.

NARKOTİK KÖPEĞİ DE DEVREDE

Havanın aydınlanmasıyla birlikte, narkotik köpeğinin de katıldığı aramada, TIR'ın dorsesinde yüklü bulunan tekstil malzemeleri içerisine gizlenmiş halde, değişik markalarda, piyasa değeri yaklaşık 300 bin lira olan 66 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 66 Bin 200 Paket Kaçak Sigara Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement