İznik'e Sebze ve Meyve Alım Merkezi - Son Dakika
Yerel

İznik'e Sebze ve Meyve Alım Merkezi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, belediye tarafından yapımına başlanan sebze ve meyve alım merkezindeki çalışmaları inceledi.

07.10.2015 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, belediye tarafından yapımına başlanan sebze ve meyve alım merkezindeki çalışmaları inceledi.

Kaynarca Mahallesi'nde yapımı devam eden 390 metrekare kapalı alana sahip inşaatı gezen Sargın, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sargın, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, üretilen sebze ve meyvelerin daha iyi değerlendirilmesi ve pazarlanabilmesi için burayı inşa ettiklerini söyledi. Üretenlere ve çiftçilere destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Sargın, şunları kaydetti:

"Bu gibi projelerle kırsal kalkınmaya destek anlamında yine üreticilerimizle beraberiz. Alım merkezinde, çiftçilerimiz ürettikleri kaliteli ürünleri tüccar veya komisyonculara daha rahat pazarlayabilecek ve değerlendirebilecektir. İlçemiz, yaş sebze ve meyve ile adeta İstanbul'un ambarı konumundadır. Çiftçilerimizin ürettiklerini satabilmeleri için birçok mahallede alım merkezleri mevcut. İznik Belediyesi olarak yaptığımız sebze ve meyve alım merkezi projesi Kaynarca Mahallemize yakışır bir tesis olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İznik'e Sebze ve Meyve Alım Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement