İzmirli Kulüp Başkanları Terim'e Dert Yandı - Son Dakika
Güncel

İzmirli Kulüp Başkanları Terim'e Dert Yandı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le bir araya gelen İzmir, Manisa ve Aydın'daki profesyonel kulüp başkan ve yöneticileri, bölgede yaşanan tesis sıkıntısından yakındı.

07.04.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le bir araya gelen İzmir, Manisa ve Aydın'daki profesyonel kulüp başkan ve yöneticileri, bölgede yaşanan tesis sıkıntısından yakındı.

Depremde yıkılma riski taşıdığı gerekçesiyle kapatılan Alsancak Stadı'nın atıl kaldığını, Atatürk Stadı'nın zemin ve tribünlerinin de bakımsız olduğunu dile getiren İzmirli başkanlar, kulüplerin mali tablolarının Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Futbol Federasyonu'nun desteğiyle toparlanabileceğinin altını çizdi. Kulüplerin sorunlarını dinleyen Terim ise altyapılarla ilgili projelerinden bahsetti, altyapı hamlelerini alt liglerden başlatacaklarını vurguladı.

Fatih Terim, İzmir'de kulüplerle yaptığı toplantıda daha önce ocak ayında İstanbul'da yapılan Uluslararası Antenenör Gelişim Semiri'nde ortaya attığı 3. Lig'in kaldırılması projesini de birn kez daha dillendirdi. Türkiye'de 127 profesyonel futbol kulübü olduğunu hatırlatan Terim, "Kulüp sayımız İngiltere'den bile fazla. Tesisi, soyunma odası, duşu, sahası olmayan kulüpler var. Tesisi, altyapısı olan, belli kriterleri yerine getiren kulüpler 2. Lig'e alınabilir. Kriterlere uymayanlar da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edebilir. Ama bu proje şu an için sadece fikir aşamasında. Uygulamayla ilgili gelişme yok" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmirli Kulüp Başkanları Terim'e Dert Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement