İzmirli Kızlar Aziz Başkan'a Kırgın! - Son Dakika
Yerel

İzmirli Kızlar Aziz Başkan'a Kırgın!

İzmirli Kızlar Aziz Başkan\'a Kırgın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’deki spor kulüplerine verdiği 4.5 milyonluk destek, Konaklı sporcuları önce umutlandırdı, sonra üzdü.

13.01.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun İzmir'deki spor kulüplerine verdiği 4.5 milyonluk destek, Konaklı sporcuları önce umutlandırdı, sonra üzdü.

Bütünşehir yasasıyla birlikte zor durumda kalan ilçe belediyelerin sporcuları umudunu Aziz Kocaoğlu'na bağladı. Destek bekleyen Konak Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, 4.5 milyonluk katkıdan kendilerine en ufak bir pay ayrılmadığını görünce ümitsizliğe düştü. Avrupa'nın en iyi 16 takımı arasına girerek Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımlarla birlikte Türkiye'yi uluslararası alanda temsil eden Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları üzüntülerini dile getirdi.

Milli takımlarda 11 sporcusu bulunan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı kaptanı Didem Taş, İzmir'in kızlarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Geçen sene büyük bir başarı elde ettik. Bu sene de aynı başarıyı göstermek için takım olarak bu yola baş koyduk. Ama tabii ki de maddi zorluklar çekiyoruz. Sayın Aziz Kocaoğlu amatör kulüplere yardım edeceğini haberlerde söyledi. Keşke bayanlara da el uzatsaydı, İzmir'in kızlarına sahip çıkabilseydi. Biz bunu kendisinden çok isterdik, en azından maddi desteği olmasa bile manevi desteği bizi çok mutlu ederdi. Ama şu anda gerçekten maddi zorluklar çekiyoruz. Kırgın değiliz ama yanımızda olmasını isterdik."

Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı sağ açık oyuncusu Sevgi Çınar da ne kadar destek gelirse başarının da o kadar büyüyeceğini ifade ederek şöyle konuştu:

"Geçen sezon şampiyon olduk, Türk kadın futbol tarihinde ilk kez Avrupa'nın ilk 16 takımı arasına girdik, tur atladık, başarılar elde ettik. Hakan Başkan bize çok büyük destek verdi. Onun destekleriyle birlikte hocalarımızla, teknik ekiple, sporcularımızla çok çabaladık, emek verdik. Bize Büyükşehir'in de destek vermesini isterdik. Bazı kulüplere destek verilmiş. Bize neden verilmedi bilmiyorum. Bize de küçücük bir destek olsalardı belki daha iyi yerlere gelebilirdik belki daha yüksek başarıları İzmir'e getirebilirdik. Sonuçta bu sadece Konak değil İzmir'in takımı."

Takımın sol stoperi Esra Erol da İzmir takımlarının tüm İzmirlileri ilgilendirdiğini hatırlatarak, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Bu sadece bizim başkanımızı değil, büyükşehir belediyemizi, tüm iş adamlarımızı, herkesi ilgilendiriyor. Ama çok fazla ilgi göremedik. Başkanımız tabii ki her şekilde yanımızda ama tek başına kaldı. Tabi ki onların da yanımızda olmasını istiyoruz. İlk on altıya kaldık, amacımız finale kalmak yanımızda olurlarsa başarabileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmirli Kızlar Aziz Başkan'a Kırgın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement